Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Ο Άδωνις αποκάλυψε την κυβερνητική γραμμή: Πορεία ή ανοιχτά μαγαζιά

Ο Άδωνις αποκάλυψε την κυβερνητική γραμμή: Πορεία ή ανοιχτά μαγαζιά

 

Την κυβερνητική γραμμή αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης βάζοντας το δικό του στίγμα. Και αυτή είναι ξεκάθαρη. Πορεία ή ανοιχτά μαγαζιά...

Πορεία ή ανοιχτά μαγαζιά... Αυτό είναι πλέον το νέο κυβερνητικό αφήγημα για το παρατεταμένο lockdown...

«Αν κάνουν κάθε μέρα διαδήλωση, μην περιμένουν να ανοίξουμε», δήλωσε σε αυστηρό τόνο ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, επιρρίπτοντας ευθύνες στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι καταστρέφει τους εμπόρους «κατεβάζοντας κάθε μέρα κόσμο στους δρόμους».

Μιλώντας στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ», με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Ο καταστηματάρχης έχει το εξής πρόβλημα: του έλεγαν όταν άνοιξαν τα μαγαζιά και υπήρξε συνωστισμός ότι φταίει η Ερμού και βλέπει τις πορείες στο Σύνταγμα και λέει "στην Ερμού κολλάει, στο Σύνταγμα δεν κολλάει"».

Απαντώντας στο γεγονός ότι για τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, αφορμή ήταν το περιστατικό άσκησης αστυνομικής βίας σε πολίτη από αστυνομικό μία μέρα πριν, στην ίδια περιοχή, ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Τις τελευταίες 25 ημέρες έχουμε καθημερινές διαδηλώσεις. Δηλαδή, προηγούνται του περιστατικού αστυνομικής βίας της Κυριακής».

«Αν είναι λιγότερο σημαντικό να ζήσει η Ελλάδα και τα καταστήματα από τα επιχειρήματα του Κουφοντίνα, εντάξει ας μείνουν κλειστά τα καταστήματα...(...) Επειδή ο Κουφοντίνας κάνει απεργία πείνας και διάφοροι στην Ελλάδα υποστηρίζουν τον Κουφοντίνα, πρέπει όλα τα καταστήματα να χρεοκοπήσουν στην Ελλάδα, επειδή του αρέσει του Τσίπρα, του Αλέξη», πρόσθεσε και εξαπέλυσε επίθεση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Μια ολόκληρη χώρα προσπαθεί να ξεφύγει από την πανδημία και κατεβάζουν κάθε μέρα κόσμο στους δρόμους. Δεν ντρέπονται!».

Ερωτηθείς για τις ημερομηνίες στις οποίες έχει αναφερθεί ο ίδιος αναφορικά με το άνοιγμα του λιανεμπορίου και της εστίασης, είπε: «Όποτε λέω ημερομηνία λέω: φυσικά, αυτή η ημερομηνία που σας λέω εξαρτάται από την εξέλιξη της πανδημίας. (...) Εγώ επιμένω ότι θέλω μέσα στον Μάρτιο να ανοίξουμε το λιανικό εμπόριο».

2 σχόλια:

(3)