Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Αρης Σπηλιωτόπουλος υπέρ Δημήτρη Κουφοντίνα: Η σιωπή ανοχή και συνέργεια σε θάνατο

Αρης Σπηλιωτόπουλος

 
Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος εγκαλεί την κυβέρνηση ότι εξωθεί στο θάνατο τον υπαρχηγό της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα

Μετά τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Τζαβάρα, ο οποίος ξεκαθαρίζει με δηλώσεις του ότι δεν παρεκκλίνει από τις θέσεις της κυβέρνησης αλλά ζητεί να δοθούν όλα τα έγγραφα στον Δημήτρη Κουφοντίνα τώρα και ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Αρης Σπηλιωτόπουλος, με δηλώσεις του εγκαλεί ουσιαστικά την κυβέρνηση ότι εξωθεί στον θάνατο τον «Λουκά» της 17 Νοέμβρη. 

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, με ανάρτησή του, ουσιαστικά εγκαλεί την κυβέρνηση ότι εξωθεί στο θάνατο τον υπαρχηγό της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα, τονίζοντας ότι «το κράτος δικαίου δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί την ανθρώπινη ζωή».

«Η θανατική ποινή δεν ισχύει στη χώρα μας γιατί το κράτος δικαίου δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί την ανθρώπινη ζωή. Η εκδίκηση ακόμα κι αν ένα μέρος της κοινωνίας την συγχωρεί, δεν έχει θέση στον νομικό πολιτισμό μας! Η σιωπή είναι ανοχή και συνέργεια σε θάνατο#Κουφοντίνα».

Ας σημειωθεί, ότι το 2019, ο πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Αρης Σπηλιωτόπουλος, είχε δηλώσει «παρών» στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για συγκρότηση ενός ευρέος προοδευτικού μετώπου», προκαλώντας τότε τα σχόλια της Έλενας Ακρίτα, η οποία του είχε απάντησε με ...Βελουχιώτη:

«Θέλει λέει να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ
«Βαριά στενάζουν τα βουνά κι ο ήλιος σκοτεινιάζει,
το δόλιο το Μικρό Χωριό και πάλι ανταριάζει.
Λαμποκοπούν χρυσά σπαθιά, πέφτουν ντουφέκια ανάρια,
ο Αρης κάνει πόλεμο μ’ αντάρτες παλληκάρια». (Τραγούδι του 1945 για τον Άρη Βελουχιώτη)».

Πάντως, στην επιστολή της δικηγόρου του Δημήτρη Κουφοντίνα, Ιωάννας Κούρτοβικ, η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, απάντησε ότι τηρήθηκαν όλοι οι νόμοι χωρίς καμία παρέκκλιση. Σε κάθε περίπτωση, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, όπως ανέφερε στο ethnos.gr η γιατρός της επιλογής του, είναι αποφασισμένος να πεθάνει, κάτι που δεν θέλει, αλλά δεν κάνει πίσω και θα συνεχίσει την απεργία πείνας και απεργία δίψας

Πηγή: ethnos.gr

3 σχόλια:

  1. Πω πω! Κι ο Αρης προσχωρησε στους τρομοκρατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όποιος διαφωνεί είναι τρομοκράτης? εδώ υπάρχει εγκληματική οργάνωση φυλακισμένη και στο καφενείο ακόμα λένε βλακείες ακροδεξιές.Άστον τον Κουφοντίνα.Τέλειωσε αυτός...Ο δειλός ο χρυσαυγίτης με το μουστάκι που κρύβεται μας λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε από χιούμορ καταλαβαίνεις καθόλου;
      Τον αληταρά τον χρυσαυγίτη υπερασπίζομαι; Αυτό κατάλαβες;

      Διαγραφή

(3)