Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ - Γεννηματά κατά της κυβέρνησης για τις ιδιωτικές κλινικές

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ - Γεννηματά κατά της κυβέρνησης για τις ιδιωτικές κλινικέςΣΥΡΙΖΑ και Φ. Γεννηματά ζητούν την άμεση επίταξη ιδιωτικών κλινικών και κλινών αντιστοίχως.  

«Εδώ και έναν χρόνο η κυβέρνηση επιμένει να μην λαμβάνει ουσιαστικά μέτρα προστασίας του πληθυσμού», αναφέρει νακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την πανδημία

Και προσθέτει: «Μετά από τέσσερις μήνες λοκντάουν τα κρούσματα αντί να μειώνονται έχουν πάλι δραματική αύξηση. Το ΕΣΥ και οι υγειονομικοί δεν έχουν άλλες αντοχές, την ώρα που η πληρότητα σε ΜΕΘ φθάνει πλέον το 95% στην Αττική και ακυρώνονται μαζικά χειρουργεία, με το ΕΣΥ να έχει μετατραπεί σε σύστημα μίας νόσου».

Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Μέσα στην κατάσταση κατάρρευσης, η κυβέρνηση επιμένει να μην επιτάσσει ιδιωτικές κλινικές. Ένα χρόνο μετά την πανδημία η κυβέρνηση δεν δείχνει να έχει διδαχθεί τίποτα. Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος της ραγδαίας αυτής επιδείνωσης».

Να επιτάξει αμέσως κλίνες του ιδιωτικού τομέα για να αντιμετωπιστεί η πίεση στο ΕΣΥ από την έξαρση της πανδημίας, ζήτησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

«Το ΕΣΥ, με την αύξηση των κρουσμάτων, έφτασε και στην Αττική στα όριά του. Οι διαθέσιμες ΜΕΘ στα δημόσια νοσοκομεία εξαντλούνται. Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα έλλειψης κρεβατιών COVID.

Επιτέλους, η κυβέρνηση πρέπει να επιτάξει κρεβάτια από τον ιδιωτικό τομέα, όπως εδώ και καιρό έχω ζητήσει», ανέφερε συγκεκριμένα η κ. Γεννηματά. 

Πηγή: ieidiseis.gr

2 σχόλια:

  1. δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε κιναλ ουτε Γεννηματά ούτε τίποτε...εθνικιστικό κόμμα έχει γίνει...Ο χώρος του Ανδρέα Παπανδρέου ξάφνιαζε .Σόκαρε.Δεν ήταν άντρο δημοσίων υπαλλήλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε τώρα είναι η ΝΔ άντρο δημοσίων υπαλλήλων.
      Παράδειγμα :Όλα τα αποτυχημένα ρετάλια στην ΕΡΤ τρύπωσαν.

      Διαγραφή

(3)