Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Νάτη και η λίστα Απόδημου Ελληνισμού!..

 * Πρώτη ήταν η Λίστα Πέτσα, ακολούθησε η Λίστα Κικίλια και τώρα μας έρχεται η Λίστα του Απόδημου Ελληνισμού. Για να ενημερωθούν, υποτίθεται, οι εκλογείς που βρίσκονται εκτός συνόρων.. για το πώς μπορούν να ασκήσουν τα δικαιώματά τους πλησίον του τόπου κατοικίας τους. Αυτό θα μας κοστίσει τρία μύρια συν κάτι ψιλά, όπως γράφει η απόφαση της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Σημειώνεται εκεί, μεταξύ άλλων:
Το πρόγραμμα δεν υλοποιήθηκε το έτος 2020, ως εκ τούτου ο φορέας επανυποβάλλει το φάκελο επικοινωνιακής προβολής προς έγκριση για το έτος 2021.
* Ορίστε και όσα γράφει, λέξη προς λέξη:
Πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής του Υπουργείου Εσωτερικών που αφορά: I. α) στον επικοινωνιακό σχεδιασμό-παραγωγή επικοινωνιακού και έντυπου υλικού της εκστρατείας ενημέρωσης των εκλογέων που βρίσκονται εκτός της ελληνικής επικράτειας για τη δυνατότητα άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος πλησίον του τόπου κατοικίας και β) στις δράσεις και υπηρεσίες της καμπάνιας ενημέρωσης των εκλογέων που βρίσκονται εκτός της ελληνικής επικράτειας για τη δυνατότητα άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος πλησίον του τόπου κατοικίας
II. στην υλοποίηση προγράμματος ενημέρωσης (παραγωγή υλικού) του κοινού σχετικά με τη μεταρρυθμιστική τομή της Γενικής Γραμματείας Ιθαγένειας συνολικού ποσού ύψους τριών εκατομμυρίων τριών χιλιάδων επτακοσίων είκοσι ευρώ (3.003.720,00€), δεδομένου ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις των διατάξεων του άρθρου 9 του ν. 2328/1995 και της παρ. 2 του άρθρου 4 του π.δ. 261/1997, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν και των άρθρων 1-4 της Π.Υ.Σ. 50/22.12.2015.
* Γράφει επίσης λίγο πιο πάνω ότι «με την απόφαση αυτή δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού», το οποίο δεν το πιάνω ακριβώς, μιας και από κάπου πρέπει να προέλθουν τα τρία μύρια κι αν δεν προέλθουν από τον προϋπολογισμό, στο δρόμο θα τα βρούμε; Εκτός κι αν πουλήσουμε τίποτα νομίσματα, τίποτα τσολιαδάκια, τίποτα τσαρούχια όπως η επιτροπή για τα διακόσια χρόνια από την επανάσταση του 1821…

- από τη στήλη του Χρήστου Ξανθάκη medioΠΙΛΑΦΟ στο newpost

 

6 σχόλια:

  1. Μοίρασε φράγκα στα παιδιά μας και πόνο στους υπόλοιπους Κούλαρε!
    Ξέσκισέ τους. Φάτα όλα και μη σκας.
    Πάλι αυτοδύναμο θα σε βγάλουν τα ζώα.
    Δώσεεεεεεεεεεεεεε! Γουστάρουν τρελά τα ζούδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψηφίζω Μητσοτάκη γιατί υπερασπίζεται το γάμο των ομοφυλόφιλων.Μεγάλη πρόοδος για την Ελλάδα που προσπαθεί να γίνει Ευρωπαϊκη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσον αφορά την ψήφιση του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης από τη ΝΔ το υπερψήφισαν ΜΟΝΟ 19 βουλευτές.ΜΟΝΟ: Θες και ονόματα;
      Πριν δυο μέρες (ΜΟΝΟ) δήλωση του Χαράλαμπου Αθανασίου του πρ. υπ. Δικαιοσύνης "Από τότε που καταργήθηκε η παρά φύσιν ασέλγεια εντάθηκαν τα φαινόμενα βιασμών".
      Τα ακούς Βίρνα; Ακόμα ανύπαντρη και υπό διωγγμό θα σε είχαν οι Νεόχουντοι.

      Διαγραφή
    2. Ευρωπαϊκή χώρα φίλε. Απογειώθηκε η χώρα λέμε.
      Τα έμαθες; Τώρα που όλοι είναι μαντρωμένοι και η πληροφόρηση είναι αυτή που επιτρέπει ο κουμπάρος-ναρκέμπορας και η ΥΕΝΕΔ, τι έκανε ο Μωυσής; Αποκλείεται να το έχεις μάθει.
      Ανέλαβε το κράτος (δηλαδή εσύ κορόιδο) την πληρωμή ενός μέρους των δαπανών για τους λαϊκούν των εκκλησιών!
      Καντηλανάφτισσες, ψάλτες και τέτοιοι.
      Είδες πρόοδο; Παλιά σε θεωρούσαν μόνο βλάκα και στο κρύβανε.
      Τώρα σου λένε ότι είναι και θέλημα του Μεγαλοδύναμου.Η βλακεία.

      Διαγραφή
  3. οι εποχές άλλαξαν.Οι νόμοι έρχονται από τις προηγμένες χώρες που υλοποιούν πρώτες όσα οι ελεύθερες κοινωνίες επιβεβαιώνουν.
    Αν θέλετε να ξέρετε το μέλλον δείτε τι συμβαίνει στο Βέλγιο σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε βέβαια! Άλλαξαν.
      Πέρασαν αιώωωωωνες από τότε που κάποιοι ξεβρακώνονταν στις πλατείες!
      Ξέρεις ποσά βρακιά είχε κρεμασμένα στην κεντρική πλατεία της Αγίας Θέκλας στις Βρυξέλλες; Παλιά όμως. Τώρα ούτε ένα.

      Διαγραφή

(3)