Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Μένιος Φουρθιώτης: Προσήχθη στη ΓΑΔΑ, προηγήθηκε έρευνα στο σπίτι του

Μένιος Φουρθιώτης: Προσήχθη στη ΓΑΔΑ, προηγήθηκε έρευνα  στο σπίτι του

 

Η αστυνομία προσήγαγε τον Μένιο Φουρθιώτη, ενώ λίγο νωρίτερα το απόγευμα, έκανε έρευνα στο σπίτι του.

Ο Μένιος Φουρθιώτης προσήχθη στη ΓΑΔΑ, ενώ προηγήθηκε αστυνομική έρευνα στο σπίτι του, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αφορά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από την οικία του, την περασμένη Παρασκευή.

Ακόμη δύο άτομα έχουν προσαχθεί μαζί με τον Μένιο Φουρθιώτη, καθώς οι σφαίρες από την επίθεση στο σπίτι του είναι από το ίδιο όπλο στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία. 

Στο περιστατικό της Νέας Ερυθραίας δυο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα δεν σταμάτησαν σε έλεγχο της αστυνομίας και τότε άρχισαν να πυροβολούν κατά των ανδρών της ΕΛΑΣ, ενώ στη συνέχεια ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και έφυγαν από το σημείο. 

Σημειώνεται, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, σε καταγγελίες του, είχε κατονομάσει τον παρουσιαστή ως το πρόσωπο του κρυβόταν πίσω από «συμβόλαιο θανάτου» εναντίον του. 

Επίσης, μετά τις καταγγελίες του δημοσιογράφου, για σχέδιο επίθεσης σε βάρος του από τον γνωστό παρουσιαστή, είχε διαταχθεί από την εισαγγελία προκαταρκτική έρευνα.

Μάλιστα, από την οικία του Μένιου Φουρθιώτη έχει κατασχεθεί ηλεκτρονικός εξοπλισμός που θα μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διερευνηθούν στοιχεία, που μπορεί να τον συνδέουν με τις καταγγελίες του Κώστα Βαξεβάνη.

Υπενθυμίζεται, πως στις 16 Απριλίου άγνωστοι πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 22:20, όταν άγνωστος ή άγνωστοι πυροβόλησαν το φυλάκιο που είναι στην είσοδο της μονοκατοικίας το οποίο δεν έχει φρουρό και ήταν άδειο.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής ειδοποίησε την αστυνομία και είπε πως ένας πεζός με σκούρα ρούχα άνοιξε πυρ προς την οικία του.

ΣΥΡΙΖΑ: Το οργανωμένο έγκλημα οργιάζει ανεξέλεγκτο στην Ελλάδα της ΝΔ

«Οι τελευταίες εξελίξεις και οι διαρροές της ΕΛ.ΑΣ γύρω από τον κ. Φουρθιώτη φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τις σοκαριστικές καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη. Επιβεβαιώνουν όμως και ότι το οργανωμένο έγκλημα οργιάζει ανεξέλεγκτο στην Ελλάδα της ΝΔ, βάζοντας για πολλοστή φορά στο στόχαστρό του ακόμα και δημοσιογράφους», σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέχεια των παραπάνω.

Και πρόσθεσε: «Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη, έστω και με καθυστέρηση ενός μήνα, να ξεκαθαρίσει ποιοι είναι οι συνεργάτες του που έχουν σχέσεις με τον κ. Φουρθιώτη, όπως και ο ίδιος καταγγέλλει το τελευταίο διάστημα, και τι είδους σχέσεις είναι αυτές, για να φτάσουν στο σημείο να αναθέσουν τη φύλαξή του σε μισό αστυνομικό τμήμα».

Πηγή: ieidiseis.gr

3 σχόλια:

  1. Να έχεις πετσομπουκωσει τόσα και τοσα ΜΜΕ για να βγάζουν το σκασμό.
    Να έχεις βάλει σκοπό της ζωής σου να κλείσεις ένα μέσο που σε ξεφτιλιζει.
    Να παρέχεις αστυνομική φυλαξη-μαμουθ σε ένα μέλος του υποκόσμου .
    Να βγάζεις το σκασμός όταν -αυτό το μέλος του υποκοσμου-διατυμπανιζει ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής σου.
    Και να σε αναγκάζει αυτός που με λύσσα πάλευες να κλεισεις -επειδή δεν έβγαζε το σκασμό-να συλλάβεις αυτόν που έβγαζες τον σκασμός όταν έλεγε ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής σου...
    Και να το παίζεις ανέμελος ποδηλάτης!
    Κανονικά θα έπρεπε να μπεις σε λαγοί να εξαφανιστεί από ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αληραρας αυτός έμπαινε στα υπουργεία με μπράβους και απειλούσε υπουργούς της ΝουΔούλας (κατά ομολογία Βρούτση) που δεν τολμούσαν να αρθρώσουν λέξη.Ταυτοχρονα άλλοι υπουργοί της ΝουΔούλας τον επιδοτούσαν(λίστα Πετσα) για σάιτ ανύπαρκτα.
    Ένας δημοσιογράφος(που η ΝουΔουλα και ο ίδιος ο πρωθυπουργος ήθελε να εξοντώσει επαγγελματικά με κάθε τρόπο) αποκάλυψε ότι αυτός ο αληταρας έκλεινε συμβόλαια θανάτου
    Όποιος δεν καταλαβαίνει δεν κατάλαβε και τι ψήφισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το κόμμα τελικά έχει ανεξάντλητη ποικιλία στελεχών και "εφαψιών".
    Παιδέρες,βιαστές,χουντικούς,μανατζερ πορνοστάρ που τελικά μπορεί και να κλείνουν συμβόλαια θανάτου.....και ποιος ξέρει τι άλλο θα μάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)