Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Ο καιρός σήμερα...






Για σήμερα, Σάββατο, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 μποφόρ στα δυτικά στα ανατολικά 5 με 6 και τοπικά στο νότιο Αιγαίο 7 με 8 μπ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα ηπειρωτικά ως προς τις μέγιστες τιμές της αλλά κατά τόπους παγετός θα σημειωθεί στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 17 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 18 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 17 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική
  

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά τις μεσημβρινές ώρες.. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Κάβο Ντόρο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη
  
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)