Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Τα καραγκιοζιλίκια δεν έχουν τέλος στον Δήμο Αλμωπίας

 






Αντί να απαντήσουν οι ίδιοι βάζουν να το κάνουν οι υπάλληλοι 

Τελειωμό δεν έχουν οι βλακείες στον Δήμο Αλμωπίας. Μετά από μια απάντηση – γρίφο του δημάρχου Αλμωπίας  στην αυτοφιλοσοφία του και επειδή προφανώς κανείς δεν κατάλαβε τι ήθελε να πει , επιστρατεύτηκε ο προϊστάμενος  -υπάλληλος να απαντήσει  σε δημοσίευμα  που αφορούσε την αποκομιδή των απορριμάτων .

Παρακάμφθηκε η αρμόδια Αντιδήμαρχος, παρακάμφθηκαν οι ειδικοί συνεργάτες επικοινωνίας και διατάχθηκε να απαντήσει ο υπάλληλος. Ούτε την δεοντολογία δεν τόλμησε να τηρήσει ο Δήμαρχος, αφού  το μέγα πόνημα  δεν στάλθηκε στο  συγκεκριμένο μπλογκ που έκανε το επίμαχο δημοσίευμα  , ούτε σε άλλα , παρά μόνο σε ένα . Ο καημένος ο υπάλληλος αναγκάστηκε  να κάνει  και τον ρεπόρτερ βγάζοντας και ανάλογες φωτογραφίες.

Μάλιστα έβαλε τα κλάματα και για τους εργαζόμενους διότι με τέτοια δημοσιεύματα θίγονται και πέφτει η... ψυχολογία τους. Λες και αυτοί είναι που προγραμματίζουν και διοικούν . Φυσικά και δεν έχουν καμιά ευθύνη . Είναι οι μόνοι που δουλεύουν σκληρά και με υπομονή. Δεν είναι το άλλοθι του κάθε ανίκανου , που δεν έχει  το θάρρος να αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

Μην κλαίτε λοιπόν με τόσα δάκρυα υποκρισίας .

Και δημαρχε της Αλμωπίας μάθε να έχεις τα κότσια να λες τα πράγματα με το όνομά τους.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ

 

Αλμωπία: Ανακοίνωση - Απάντηση σε Blog του Τμήματος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου


Ανακοίνωση

Έπειτα από δημοσίευμα τοπικού blog, ο προϊστάμενος του τμήματος Καθαριότητας μετέβη στο χώρο όπου απεικονίζεται στη φωτογραφία για επιτόπια αυτοψία, ώστε να διαφυλαχτεί το κύρος της Υπηρεσίας. Οι κάδοι ήταν καθαροί και πίσω από τους κάδους υπήρχαν δύο νοβοπάν και μερικά κλαδιά. Η υπηρεσία μας ποτέ δεν ενημερώθηκε για την ύπαρξή τους. 

 

Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να επισημάνουμε ότι με επανειλημμένες ανακοινώσεις μας στα τοπικά μέσα, έχουμε γνωστοποιήσει τη διαδικασία με την οποία γίνεται η αποκομιδή των συγκεκριμένων απορριμμάτων. Παρόλα αυτά σε κάθε τηλεφωνική ή προφορική ή γραπτή επικοινωνία με δημότες και καταστηματάρχες, η Υπηρεσία Καθαριότητας ενεργεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αποκομίζοντας τα απορρίμματα αυτά.

Η διαδικασία καθαριότητας ενός Δήμου, είναι μια δυναμική εργασία. Το προσωπικό καθαριότητας του Δήμου Αλμωπίας επιτελεί καθημερινά το έργο του, διατηρώντας τους κοινόχρηστους χώρους ευπρεπείς και καθαρούς. Τέτοιου είδους δημοσιεύματα που στοχοποιούν το προσωπικό Καθαριότητας, όχι μόνο προσπαθούν με δόλιο τρόπο να επιτεθούν ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, αλλά αποτελούν και δείγμα ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ προς αυτούς τους ανθρώπους, που καθημερινά βγάζουν το ψωμί τους.

 

 

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, 

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

 

ΙΑΤΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 

 

 

9 σχόλια:

  1. Πω πω κούρασες. Άρχισες να κάνεις εκπομπή με τον άλλον και σου κόλλησε την εμμονή με την δημοτική αρχή....άλλα νέα δεν έχεις να μας πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανέναν εργαζόμενο του εργοταξιου δεν σέβεται ο δήμαρχος εκτός βέβαια από τους ψηφοθηρικους.. Τεμπελιδες τους χαρακτηρίζει...αυτος είναι ο σεβασμός του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς γίνεται αυτό ρε Πετράκι, μόλις βγαίνουν Δήμαρχοι από την επόμενη ημέρα να σε έχουν γραμμένο??? Μα όλοι.
    Γιατί συμβαίνει αυτό?
    Φταις εσύ?
    Φταίνε αυτοί?
    Φταίνε οι άλλοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί αδικείτε τον Καραγκιόζη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ ο δημαρχουκος είχε το θράσος να απυλησει εργαζόμενους του κοινωφελους ότι μετά την ληξη της συμβάσης να μην χτυπήσουν την πόρτα του διότι είναι τεμπελιδες... Εκεί δεν έριξε την ψυχολογία τους!!!!το κέντρο της αριδαιας είναι χάλια κ αυτοί μόνο για το χωριό τους νοιάζονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέτρο ΣΕ παραδέχομαι αφου δεν έχει γάλα η αγελάδα αρμεγεις το βόδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το σύμπαν θα παγώσει.

    Βάλε ζακέτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)