Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

ΤΟ ΝΕΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ


ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ¨ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ¨ 

Στo πλαίσιo της διαρκούς επικοινωνίας του με την Διεύθυνση των ¨Κτιριακών Υποδομών¨, αρμόδια για την ανέγερση του Νέου Νηπιαγωγείου Προμάχων, ο Γιώργος Καρασμάνης

ζήτησε σήμερα να ενημερωθεί από τον Γενικό Διευθυντή Θεόδωρο Κυριαζόπουλο για τους λόγους καθυστέρησης στις διαδικασίες υλοποίησης του έργου.

Ο κ. Κυριαζόπουλος απέδωσε τη μέχρι σήμερα καθυστέρηση στις έκτακτες ανάγκες που δημιουργήθηκαν εξ αιτίας απρόβλεπτων συνθηκών από ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως πχ η θεομηνία ¨Ιανός¨, που κατέστρεψε σχολικές αίθουσες στη Θεσσαλία.

Διαβεβαίωσε πάντως τον πρώην Υπουργό, ότι για το Νέο Νηπιαγωγείο Προμάχων έχουν ενεργοποιηθεί και προχωρούν και οι τρεις μελέτες – στατιστικές, μηχανολογικές, αρχιτεκτονικές – οι οποίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το Σεπτέμβριο, προκειμένου το έργο να δημοπρατηθεί μέσα στον προσεχή χειμώνα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γιώργος Καρασμάνης θα παρακολουθεί ανελλιπώς την εξέλιξη των διαδικασιών, μέχρι να ξεκινήσει η ανέγερση αλλά και η ολοκλήρωση της ανέγερσης του νέου Νηπιαγωγείου

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)