Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Δεν υπάρχει ελπίς . Όντως ζούνε στον κόσμο τους


 

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ έδειξε ότι ζει η δημοτική αρχή Αλμωπίας για μία ακόμα  φορά  . Αφού ο Δήμαρχος συνεχάρη τον εαυτό του και τους συνεργάτες του , δίνοντας εύσημα για όλους και για όλα αναφέρθηκε  στην επιτυχημένη αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων .

 

Προέτρεψε δε την αντιπολίτευση να βγαίνει πιο τακτικά έξω και να βλέπει τα τεράστια  έργα  και να μη τα μηδενίζει όλα . Έκανε δε μνεία σε μία σειρά έργων που είχαν εξασφαλιστεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή επιβεβαιώνοντας  στην ουσία την αδικαιολόγητη  καθυστέρηση  εκτέλεσής  τους από αυτούς.

Απέφυγε δε ουσιαστικά να απαντήσει σε πολλές και καίριες ερωτήσεις της αντιπολίτευσης. Μάλιστα σε συγκεκριμένο θέμα   προέτρεψε όπως έκανε παλαιότερα στον Δήμο Εξαπλατάνου ο τότε Δήμαρχος Στ. Τουφεγγόπουλος , να προχωρήσουν σε καταγγελίες στον Εισαγγελέα , αντί να απαντήσει στο θέμα που αφορούσε Σωματείο Τεχνικών στην Αλμωπία για απ ευθείας αναθέσεις σε άτομα  χωρίς τα ανάλογα νόμιμα προσόντα.

 Επίσης ο Δήμαρχος και πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών απέφυγε να απαντήσει και να τοποθετηθεί για ποιον λόγο η γενική συνέλευση των Λουτρών γίνεται  με τηλεδιάσκεψη   με τηλεδιάσκεψη και όχι δια ζώσης. Ούτε και απάντησε στην πρόταση να αναβληθεί και να γίνει δια ζώσης .

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)