Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

ΚΙΝΑΛ: Ομολογία αποτυχίας σε πανδημία και πυρκαγιές ο ανασχηματισμός

ΚΙΝΑΛ: Ομολογία αποτυχίας σε πανδημία και πυρκαγιές ο ανασχηματισμός

 
 
 
Σφοδρή ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ για τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε σήμερα και τις αλλαγές στα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Υγείας.

«Ομολογία πλήρους αποτυχίας της Κυβέρνησης στα μεγάλα θέματα της πανδημίας και της αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών, αποτελεί ο σημερινός ανασχηματισμός» τονίζει το ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωσή του για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μένει εκτός κυβέρνησης, ενώ ο Νίκος Χαρδαλιάς αναλαμβάνει θέση υφυπουργού στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος είναι ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Ευάγγελος Αποστολάκης είναι ο νέος επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας.

«Ο κ. Μητσοτάκης», επισημαίνει το ΚΙΝΑΛ, «συνεχίζει με εμφανή τρόπο τη στροφή προς τα δεξιά. Η παρουσία των κ.κ. Βορίδη-Γεωργιάδη-Πλεύρη σε σημαντικές θέσεις Υπουργών, καταρρίπτει τον “μύθο” περί κεντρώας πολιτικής».

Και καταλήγει:

«Το μόνο άνοιγμα που έγινε είναι προς την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, προφανώς εν όψει των ερχόμενων εκλογών. Αντί για επανεκκίνηση όπισθεν ολοταχώς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)