Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΒΟΛΕΪ

  🏐
Το τμήμα Volley του Φ.Ο.Αριδαίας ξεκινά την εγγραφή των αθλητών-αθλητριών τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και ώρες 5:00-7:00μμ στο κλειστό γυμναστήριο και τις προπονήσεις των ακαδημιών τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.
Ο ΦΟΑ βρίσκεται και φέτος στην πλεονεκτική θέση να έχει την υποστήριξη των τμημάτων υποδομής του από τον επί σειρά ετών φίλο του συλλόγου, Χριστοφορίδη Τάκη.
Ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής, πρώην τεχνικός του Αριστοτέλη Σκύδρας, κορυφαίος παίκτης για 22 χρόνια και άρτι εκλεγμένο μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Πετοσφαίρισης, συνεχίζει και βρίσκεται φέτος στην πρώτη γραμμή και στον καταξιωμένο Α.Π.Σ. Φίλιππο Βέροιας ως β´ προπονητής της ανδρικής ομάδας.
Ο Τάκης Χριστοφορίδης αναλαμβάνει να βοηθήσει το τμήμα του βόλεϊ του ομίλου μας και τις προπονήτριές μας Πρόικου Ελευθερία και Γκέσιου Γιάννα στο έργο τους, ως τεχνικός σύμβουλος.
Η 44χρονη εμπειρία του, η σκληρή του δουλειά, το ήθος και η αγάπη του για τους αθλητές και τον αθλητισμό θα βοηθήσουν και φέτος το σύλλογό μας με τον καλύτερο τρόπο.
Υπεύθυνη: Όλγα Ολλανδέζου
Τηλ. Πληροφοριών:
Πρόικου Ρίτσα 6973838509

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)