Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Αρνητές που νοσούν με κορονοϊό δεν δέχονται μετάγγιση αίματος από εμβολιασμένους

ΕΕ: Αγορά ρομπότ 12 εκατ. ευρώ για την απολύμανση των νοσοκομειακών θαλάμων

 

 Καταγγελίες πως ορισμένοι αρνητές που έχουν κολλήσει τον ιό αρνούνται να τους γίνει μετάγγιση αίματος από εμβολιασμένους, αποκαλύπτει η αντιπρόεδρος του ΠΙΣ, Άννα Μαστοράκου

Απίστευτα περιστατικά όσον αφορά τους αρνητές του κορονοϊού έφερε στο φως της δημοσιότητας η αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Άννα Μαστοράκου σε συνέντευξή της στο OPEN.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», ορισμένοι αρνητές που έχουν κολλήσει τον ιό αρνούνται να τους γίνει μετάγγιση αίματος από εμβολιασμένους, έχοντας μάλιστα την απαίτηση να επιλέξουν αν θα λάβουν αίμα από πολίτη που έχει κάνει το εμβόλιο

Οι νέες αδιανόητες συμπεριφορές των συγκεκριμένων, έρχεται να προστεθεί στην άρνηση διασωλήνωσης και τα πλαστά πιστοποιητικά covid από αρνητές του ιού και του εμβολίου που έχουν αποκαλυφθεί το τελευταίο διάστημα. 

«Εχει δημιουργηθεί στους αρνητές ένα πρότυπο καθολικής άρνησης»

Η αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κάνει λόγο για συγκεκριμένη ομάδα ατόμων που έχει δημιουργήσει συγκεκριμένο πρότυπο καθολικής άρνησης στους ανεμβολίαστους.

«Αρνούνται rapid test με ρινοφαρυγγικό δείγμα γιατί θεωρούν ότι στην μπατονέτα υπάρχει κάποιο χημικό που προκαλεί καρκίνο, αρνούνται ττη διασωλήνωση και άλλα πολλά», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

«Ορισμένοι πιέζουν τους γιατρούς για να εξασφαλίσουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή αρνητικού τεστ», τόνισε η κ. Μαστοράκου προσθέτοντα πως «οι αρνητές στέκονται εμπόδιο στο έργο των γιατρών».

Πηγη: imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)