Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΕΔΕΣΣΑ ΤΊΜΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΖΟΒΊΤΙΣΣΑ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΊΣΤΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΜΟΥΛΗ

  ΣΤΟ  ΤΟΥΡΝΟΥΆ ΚΟΡΑΣΊΔΩΝ ΣΤΗΝ ΈΔΕΣΣΑ.

 

 


ΜΠΟΡΕΙ η ιδιαίτερη πατρίδα της η Καρατζόβα να την ξέχασε, την θυμήθηκε όμως ο Δήμος Έδεσσας και την τίμησε . Πρόκειται για την ΡΟΥΛΑ ΜΟΥΛΗ .

Αμέσως μετά την λήξη του τελικού ΤΟΥΡΝΟΥΆ ΚΟΡΑΣΊΔΩΝ που έγινε  Έδεσσα  ο  Δήμος  τίμησε την πρωταθλήτρια Ελλάδας στο γυναικείο μπάσκετ, με την ομάδα του Παναθηναϊκού, Ρούλα Μουλη.

Η Αριδαιώτισα αθλήτρια, που ανεγνωρισμένα αποτελεί την κορυφαία αθλήτρια του Νομού Πέλλας, παρέλαβε το βραβείο από τον Αντιδήμαρχο Έδεσσας, Κώστα Λαμπρόπουλο, καθώς ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούσε να αναμένει μέχρι την απονομή.

Η Ρούλα Μουλη, φέτος ανακοίνωσε ότι σταματάει από την ενεργό δράση, γι'αυτό τιμήθηκε και για την προσφορά της στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ.

Στον σύντομο χαιρετισμό της, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμή που τις έγινε, προέτρεψε τις κορασίδες, να πιστέψουν σε αυτό που κάνουν και να αγωνιστούν με δύναμη για την επιτυχία.

Τέλος ευχήθηκε υγεία και συνέχεια στα πρωταθλήματα.

Ακολούθησαν οι απονομές στην πρωταθλήτρια και δευτεραθλήτρια ομάδα του τουρνουά "Δήμητρης Χριστάκης" καθώς και οι βραβεύσεις στην MVP του τουρνουά και της πρώτης σκόρερ, που ήταν από την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.

 

 

 

 

 

Το αγωνιστικό κομμάτι

 

Ολοκληρώθηκε στην Έδεσσα, το 3ο τουρνουά κορασίδων στο μπάσκετ, που διοργάνωσε ο Εδεσσαϊκός BC.

Νικήτρια του τελικού στο τουρνουά κορασίδων, η ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, που έπαιξε περισσότερο σαν ομάδα, απέναντι στον αντίπαλο της που ήταν ο Αστέρας Καβάλας.

Τρίτη η ομάδα της Ολυμπιάδας Λάρισας, που νίκησε στον μικρό τελικό τον Ηρακλή Κοζάνης.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)