Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Ξεκίνησε σήμερα ο χορός των κινητοποιήσεων ενόψει ΔΕΘ – Πρώτη συγκέντρωση από την ΠΟΕΔΗΝ

Ξεκίνησε σήμερα ο χορός των κινητοποιήσεων ενόψει ΔΕΘ – Πρώτη συγκέντρωση από την ΠΟΕΔΗΝ

 
Όπως κάθε χρόνο, στο περιθώριο της ΔΕΘ, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθούν πολλές συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας. Τις κινητοποιήσεις άνοιξε από σήμερα η ΠΟΕΔΗΝ με συγκέντρωση και πορεία.

Η ΠΟΕΔΗΝ άνοιξε τον χορό των φετινών κινητοποιήσεων στο περιθώριο της ΔΕΘ και της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη. Υγειονομικοί υπάλληλοι συγκεντρώθηκαν το πρωί της Παρασκευής έξω από το «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο, διεκδικώντας τα αιτήματά τους.

Μαζί τους είχαν μαύρα μπαλόνια τα οποία έγραφαν «Όχι στην αναστολή καθηκόντων», «Επιδόματα», «Βαρέα, ανθυγιεινά» και διάφορα άλλα αιτήματα που έχει ο συνδικαλιστικός τους φορέας.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τα νοσοκομεία «Θεαγένειο» κι «ΑΧΕΠΑ» και θα καταλήξει στο Υφυπουργείο Εσωτερικών Κεντρικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου θ’ αφήσουν τα μπαλόνια στον αέρα «όπως και τα αιτήματά μας είναι στον αέρα», όπως έλεγαν. Θ’ ανάψουν, επίσης, μια φωτιά για να κάψουν τον… κορονοϊό, στέλνοντας το μήνυμα τους για την πανδημία, ενώ θα σβήσουν και μια τούρτα με τρία κεριά, «όσα και τα χρόνια από τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού που δεν έχουν υλοποιηθεί», όπως χαρακτηριστικά τόνιζαν. 

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)