Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Έντονες αποδοκιμασίες κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, από το συγκεντρωμένο πλήθος στη Μητρόπολη Αθηνών! (vid)

 Έντονες αποδοκιμασίες κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, από το συγκεντρωμένο πλήθος στη Μητρόπολη Αθηνών! (vid)

 

 Οργή και έντονες αποδοκιμασίες κατά του πρωθυπουργού έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών, από πλήθος που εξέφρασε την αγανάκτηση του.

Μέσα σε ένα κλίμα από έντονες και εκκωφαντικές αποδοκιμασίες βρέθηκε ξαφνικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την ώρα που έμπαινε στη Μητρόπολη Αθηνών για το λαϊκό προσκύνημα στον Μίκη Θεοδωράκη.

Προκαλεί εντύπωση πως προηγουμένως είχε προσέλθει στο προσκύνημα ένα πλήθος πολιτικών και πολιτικών αρχηγών, άλλα ο κόσμος δεν αντέδρασε παρά μόνο όταν εντόπισε την παρουσία του πρωθυπουργού, ο οποίος περιστοιχιζόταν από τη συνοδεία του.

Μάλιστα οι αποδοκιμασίες μεταδόθηκαν ζωντανά από τη δημόσια τηλεόραση.

Η αυθόρμητη αντίδραση του συγκεντρωμένου κόσμου, φανέρωσε πως ο λαός -ανεξαρτήτως εμβολιασμένων ή μη – είναι εξαγριωμένος με τις πολιτικές που εφαρμόζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του, με την καταστροφή της οικονομίας, το φιάσκο του επιτελικού κράτους στην υπόθεση των πυρκαγιών και βεβαίως με τον πρωτοφανή διχασμό που επιβάλλει στην κοινωνία, μέσω της στοχοποίησης πολιτών και της υποχρεωτικότητας.

Όταν ο πρωθυπουργός δεν βρίσκεται σε απόλυτα ελεγχόμενο και αποστειρωμένο περιβάλλον, η αλήθεια του λαού είναι εκκωφαντική. Συμβαίνουν μια στο τόσο, τέτοια σημαντικά γεγονότα όπως ο θάνατος του τεράστιου Μίκη Θεοδωράκη και ο πρωθυπουργός «αναγκάζεται» να βρεθεί για λίγα λεπτά δίπλα στον λαό, και τότε όλα τα επικοινωνιακά μαξιλαράκια ασφαλείας εξανεμίζονται μέσα σε μια στιγμή.

Οι αποδοκιμασίες από ένα πλήθος που μάλιστα βρίσκεται εκεί για να αποχαιρετήσει τον Μίκη Θεοδωράκη, δεν μπορεί να παρερμηνευθεί με καμία βολική «ταμπέλα», όπως αυτές που χρησιμοποιούν συχνά οι πολιτικοί για να υποβιβάσουν τις αντιδράσεις του κόσμου. Ούτε την ταμπέλα των «ακροδεξιών» δεν μπορούν να κρεμάσουν σε αυτή την περίπτωση, ούτε των «αρνητών», ούτε των «αντιεμβολιαστών», ούτε καμία από αυτές τις ανοησίες που αναμεταδίδουν και τα παπαγαλάκια της τηλεόρασης. Απλός κόσμος ήταν, ετερόκλητος μάλιστα, που πηγαία εκφράστηκε έτσι.

Ο λαός είναι κουρασμένος από την ακατάπαυστη τρομολαγνεία, την αδιαφορία της κυβέρνησης για το συμφέρον του λαού και πάνω από όλα από την προκλητική υπεροψία που διακατέχει τον πρωθυπουργό. Και το εκφράζει με κάθε ευκαιρία.


Πηγή: sportime.gr

4 σχόλια:

  1. Μητσοτάκης κάθαρμα ο Α 1954
    Μητσοτάκης κάθαρμα ο Β΄2021
    Δυναστεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα γιατί δεν αφήνουν τον λαό να πλησιάσει τον πρωθυπουργό και να του εκδηλώσει την αγάπη του από κοντά;
    Γιατιιιιιιί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καιρό τώρα το φωνάζει ο κόσμος.
    "Μητσοτάκη αγαπιέσαι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και στο μεταξύ στο Twitter γίνεται πάρτι γιατί πήγε στην ακολουθία με ομπρέλα από 5άστερο ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες , ο ανέμελος τουρίστας.
    Μέρα δίχως γκάφα δεν γίνεται.Προσφέρει τουλάχιστον γέλιο. Το μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)