Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Τσίπρας για διάγγελμα Μητσοτάκη: Ακόμη μια παράσταση με 17.000 νεκρούς και το ΕΣΥ διαλυμένο

Τσίπρας για διάγγελμα Μητσοτάκη: Ακόμη μια παράσταση με 17.000 νεκρούς και το ΕΣΥ διαλυμένο

 

 

Ο Αλέξης Τσίπρας προανήγγειλε δημόσια δήλωση σε όλα τα ΜΜΕ, αμέσως μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αύριο Πέμπτη.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο:

«Μετά από τόσα διαγγέλματα αυτοθαυμασμού, με πανηγυρικούς για τη νίκη επί της πανδημίας και για το τελευταίο μίλι, αύριο ακόμη μια παράσταση, με 17.000 νεκρούς και το ΕΣΥ διαλυμένο. Ως εδώ όμως η κοροϊδία. Αμέσως μετά, θα κάνω δημόσια δήλωση σε όλα τα ΜΜΕ.»

Υπενθυμίζεται πως αύριο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε τηλεοπτικό του μήνυμα, θα αναφερθεί στην προσπάθεια που γίνεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα μας και θα ζητήσει προσοχή από όλους για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα ζητήσει πιστή εφαρμογή των μέτρων, ενώ δεν φαίνεται να ανακοινώνει νέα μέτρα για ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους. Θα αναφερθεί επίσης την ανάγκη να προχωρήσει το πρόγραμμα του εμβολιασμού καλώντας τους πολίτες να εμβολιαστούν και να κάνουν την αναμνηστική τρίτη δόση, για να θωρακιστούν, αλλά και στα τελευταία στοιχεία του ΕΟΔΥ και την ραγδαία άνοδο σε κρούσματα, διασωληνωμένους και θανάτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)