Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Νέα πρόβλεψη Μπιλ Γκέιτς: Πιο κοντά από ποτέ το τέλος του κορονοϊού

Νέα πρόβλεψη Μπιλ Γκέιτς: Πιο κοντά από ποτέ το τέλος του κορονοϊού

 
 
 
Λίγοι μήνες απομένουν για να τελειώνουμε με τον κορονοϊό. Ο Μπιλ Γκέιτς έδωσε τη δική του εκτίμηση, υπό προϋποθέσεις.

Ο Μπιλ Γκέιτς μίλησε ξανά για τον κορονοϊό και την πανδημία που άλλαξε τον πλανήτη και μάλιστα εκτίμησε ότι το τέλος είναι πιο κοντά από ποτέ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι θάνατοι και τα κρούσματα του κορονοϊού θα πέσουν κάτω από εκείνα της εποχικής γρίπης μέχρι τα μέσα του 2022, εφόσον όμως δεν εμφανιστούν επικίνδυνες νέες μεταλλάξεις.

Όπως είπε ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft σε φόρουμ του Bloomberg στη Σιγκαπούρη, ανάμεσα στην φυσική ανοσία, την ανοσία που επιτυγχάνεται με τα εμβόλια και τα νέα φάρμακα, «ο ρυθμός των θανάτων και των κρουσμάτων θα πρέπει να μειωθεί αρκετά δραματικά».

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στο Bloomberg New Economy Forum, οι περιορισμοί στους εμβολιασμούς και τα προβλήματα διαθεσιμότητας των εμβολίων θα λυθούν προς τα μέσα του 2022, ενώ τα ζητήματα που θα προκύψουν θα είναι σχετικά με τη διανομή των εμβολίων. Οι περιοριστικοί παράγοντες, προέβλεψε, θα είναι τα logistics και η ζήτηση.

Ωστόσο, ο Μπιλ Γκέιτς στάθηκε και στη γρίπη, που θα πρέπει, όπως τόνισε, οι κυβερνήσεις και οι υγειονομικοί να δουλέψουν προς την εξάλειψή της για να περιοριστούν οι απειλές από πιθανές μελλοντικές πανδημίες. 

Πηγή:ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)