Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Συγκλονιστικός Γιώργος Βλάχος: Να μετατραπούν τώρα σε αορίστου χρόνου οι συμβάσεις των νοσηλευτών

 Συγκλονιστικός Γιώργος Βλάχος: Να μετατραπούν τώρα σε αορίστου χρόνου οι συμβάσεις των νοσηλευτών

 

Γράφει ο

«Αμείβονται χαμηλά», δηλώνει o «γαλάζιος» βουλευτής, που κόλλησε κορονοϊό ενώ ανάρρωνε από χειρουργείο στο «Λαϊκό»!

Συγκλονίζει πραγματικά ο «γαλάζιος» βουλευτής Γιώργος Βλάχος, που νοσηλευόμενος από ένα χειρουργείο στο «Λαϊκό», κόλλησε τον κορονοϊό!

Μετά από αρνητικό τεστ μια Τρίτη, το νέο τεστ την επόμενη Παρασκευή βγήκε θετικό. «Πάρε τα πράγματά σου και πάμε στο τμήμα απομόνωσης» του είπαν αργά το βράδυ, που βγήκε το αποτέλεσμα. Εκεί μόνος, να προσπαθεί, όπως κάποιος άλλος στη θέση του, να μαντέψει τι θα συμβεί με τη ζωή του.

Μόνος; Όχι ακριβώς. «Έχω να λέω για τη φροντίδα για του νοσηλευτικού προσωπικού. Αμείβονται χαμηλά, δεν παίρνουν άδειες, δεν παίρνουν ρεπό, δουλεύουν συνεχείς υπερωρίες, αλλά ένα κιχ δεν ακούς. Ασκούν το λειτούργημά τους, χωρίς το πραγματικό γογγυτό, χωρίς να καταλαβαίνει τίποτε ο ασθενείς», αναφέρει ο «γαλάζιος» βουλευτής, αναφερόμενος στα όσα βίωσε με την προσωπική του περιπέτεια, σε συνομιλία που είχε με το iEidiseis.

Ο Γιώργος Βλάχος, με μια συνεχή αλλά σεμνή παρουσία στην πολιτική, που ίσως την πληρώνει με τη μη υπουργοποίησή του επί πολλά χρόνια, δεν διστάζει μάλιστα να ζητήσει ευθέως από την κυβέρνηση να μονιμοποιήσει το υγειονομικό προσωπικό. Η πρώτη του κίνηση χθες, όταν το τεστ βγήκε αρνητικό (έμεινε σε καραντίνα στο σπίτι για 15 μέρες) ήταν να πάει στη Βουλή και να λάβει το λόγο: «Καλώ την κυβέρνηση και τον υπουργό Υγείας να «μετατρέψει σε αορίστου χρόνου τις συμβάσεις των υγειονομικών που κρατούν την καθημερινή λειτουργία των υπουργείων», δήλωσε λαμβάνοντας το λόγο.

«Αν δεν μπορεί η κυβέρνηση να τους μονιμοποιήσει άμεσα να δεσμευτεί για αυτό δημοσίως ο πρωθυπουργός, ώστε να σταματήσουν οι άνθρωποι να ζουν στην αβεβαιότητα κάθε λίγο και λιγάκι», αναφέρει στο iEidiseis.

Μακάρι τη στάση του Γιώργου Βλάχου να είχαν ακολουθήσει και άλλοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κυρίως όσοι νόσησαν και είδαν την αυτοθυσία των «ηρώων με τις πράσινες και λευκές μπλούζες».

Η στήλη αναδεικνύει το θέμα, όχι μόνο για να επαινέσει τη στάση του «γαλάζιου βουλευτή», αλλά και προκειμένου να αναδείξει το θέμα με τη μετατροπή των συμβάσεων των νοσηλευτών σε αορίστου χρόνου. 

Πηγή: ieidiseis.gr

1 σχόλιο:

  1. Να τα βλέπουν τα ρεμάλια που κάνουν τη βρομικη δουλειά του Μητσοτάκη.
    Που όταν τους δωθεί εντολή βγαίνουν και γαβγίζουν για τεμπέληδες, άχρηστους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)