Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Σάκης Αρναούτογλου: Χαλάει τις επόμενες ώρες ο καιρός

 

Χαλάει τις επόμενες ώρες ο καιρός, αλλά το Σαββατοκύριακο οι νοτιάδες φέρνουν πιο υψηλές θερμοκρασίες. Ο Σάκης Αρναούτογλου, στη νέα του πρόγνωση, δίνει τα στοιχεία για τον καιρό μέχρι την Κυριακή.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ3, τις επόμενες ώρες σύννεφα και βροχές μετατοπίζονται από τη δυτική Ελλάδα προς τα ανατολικά με αποτέλεσμα μέσα στη νύχτα και στην Αττική θα έχουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Η πρόγνωση για την Τετάρτη

Όπως αναφέρει, τις πρωινές ώρες, στη δυτική Ελλάδα θα επικρατήσει αρκετός ήλιος με συννεφιές. Με άστατο καιρό θα ξεκινήσει η Τετάρτη σχεδόν σε όλο το Αιγαίο, ενώ στην Κρήτη ο καιρός θα είναι άστατος με αρκετά διαστήματα ηλιοφάνειας. Εξαιρούνται από τα φαινόμενα περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, όπου θα έχουμε μόνο συννεφιά, κατά διαστήματα αυξημένη.

Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει συννεφιασμένος. Σχεδόν σε όλη τη χώρα θα επικρατήσει ξαστεριά και λιγότερα σύννεφα.

Η Αττική θα έχει όλο και πιο άστατο καιρό μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ από το απόγευμα θα εξασθενούν. Θα έχουμε σταδιακή ενίσχυση των βόρειων ανέμων, με 5άρι και 6άρι στις περισσότερες περιοχές. Ο καιρός θα ψυχράνει αρκετά μετά το μεσημέρι.

Η πρόγνωση για την Πέμπτη

Αναμένεται θα έχουμε καιρική ανάπαυλα, δηλαδή δεν θα υπάρχουν βροχές, με σχετικό κρύο στα βορειοδυτικά. Μέχρι αργά το απόγευμα και βράδυ, τα σύννεφα θα καλύψουν τον ουράνιο θόλο της δυτικής, νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας. Δεν θα είναι όλα αυτά τα σύννεφα βροχές, κάποια φαινόμενα θα δώσουν στα πολύ δυτικά.

Η πρόγνωση για την Παρασκευή

Σημαντική αλλαγή μετά το μεσημέρι θα αρχίσει να ανοίγει ο καιρός. Το πρώτο μισό της μέρας θα υπάρχουν βροχές, μετά θα ανοίξει, αλλά νέες συννεφιές αναμένονται τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η πρόγνωση για την Κυριακή

Οι άνεμοι και την Κυριακή θα είναι νοτιάδες και θερμοκρασίες μέχρι και 23 βαθμούς Κελσίου στην Κρήτη και 17 βαθμούς στα βόρεια.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)