Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

UEFA Ranking Ελλάδα: Άνοδος στη 15η θέση! 9(video)

Η αφιέρωση του Τικίνιο μετά το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 1-0

Πώς διαμορφώθηκαν τα δεδομένα για την Ελλάδα στο UEFA Ranking μετά τα αποτελέσματα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

UEFA Ranking Ελλάδα: Μπορούσαμε και το απόλυτο, αλλά σημασία δεν έχει αυτό. Ο Ολυμπιακός πήρε μία πολύτιμη νίκη στο φινάλε με το 1-0 επί της Φενέρμπαχτσε, ο ΠΑΟΚ την ισοπαλία στη Σλοβακία και κάπως έτσι ήρθαν βαθμοί για το ελληνικό ποδόσφαιρο και η άνοδος στη 15η θέση.

Ακόμη πιο σημαντικό το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Europa League. Βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση έκανε και ο ΠΑΟΚ, αφού την τελευταία αγωνιστική έχει εντός έδρας τη αδύναμη Λίνκολν. Θα χρειαστεί, βέβαια, να κάνει το καθήκον της και η Κοπεγχάγη κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στη Δανία.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικό είναι να συνεχίσουν να έρχονται οι βαθμοί. Ακολουθεί η 6η αγωνιστική σε Europa League και Conference League και εφόσον γίνει το 2/2 στις προκρίσεις, μπορεί να υπάρξει σταθερή άνοδος για την Ελλάδα στο Uefa Ranking.

Από εκεί και πέρα, μπάλα παίζουν και οι άλλες χώρες. Η Κύπρος είχε και εκείνη θετικά αποτελέσματα. Η Ανόρθωση νίκησε με 1-0 τη Γάνδη με το τρομερό γκολ του Χριστοδουλόπουλου και η Ομόνοια ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Καραμπάκ. Από τις τσεχικές οι Σλάβια Πράγας και Γιάμπλονετς πήραν ισοπαλίες, ενώ η Σπάρτα Πράγας ηττήθηκε στη Γλασκώβη. Η κροατική Ντιναμί Ζάγκρεμπ ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Γκενκ και από τις τουρκικές πλην της Φενέρμπαχτσε αγωνίστηκε και η Γαλατασαράι. Εκείνη νίκησε 4-2 τη Μαρσέιγ και πέρασε. Όλες αυτές τις έβαλε από κάτω η Ελλάδα.



UEFA Ranking Ελλάδα

 Πηγή: sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)