Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός για την περιοχή μας την Παρασκευή 11/3


 

 

Ήλιος με δόντια από το πρωί. Μετά το μεσημέρι σύννεφα που μπορεί να φέρουν ένα σύντομο πέρασμα μπόρας χιονιού. Το βράδυ ξαστεριά με λίγα σύννεφα.

Κρύο για τις επόμενες 3-4 μέρες αναμένει ο Σάκης Αρναούτογλου με τις χιονοπτώσεις το Σάββατο να ενταθούν σε κάποιες περιοχές.

Ειδικότερα, από το πρωί της Παρασκευής θα έχουμε μια καιρική ανάπαυλα στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και τις Σποράδες παρόλα αυτά θα έχουμε σύννεφα και θα δώσουν χιόνια και σε παραθαλάσσιες περιοχές.

Στην Ευρυτανία, στην Φθιώτιδα και στην Φωκίδα θα έχουμε επίσης κάποιες μπόρες χιονιού, ενώ στα επτάνησα και στα δυτικά θα έχουμε μόνο ήλιο. Οι Κυκλάδες και η Κρήτη μέχρι και στην Κάρπαθο θα έχουν σύννεφα και θα αφήνουν βροχές στα παραθαλάσσια και χιόνια στα ορεινά.

Μετά το μεσημέρι θα έχουμε σύννεφα στη δυτική και κεντρική μακεδονία, στη στερεά θα έχουμε πρόσκαιρες χιονοπτώσεις και τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σε Εύβοια και Σποράδες.
Στη Πελοπόννησο τα σύννεφα θα γίνουν περισσότερα και θα έχουμε μπόρες και χιονόνερο.

Το βράδυ θα βελτιωθεί ο καιρός στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά οι χιονοπτώσεις θα εξασθενήσουν, αλλά στην κεντρική και νότια Πελοπόννησο θα έχουμε καταιγίδες και ίσως και χιονοπτώσεις.

Στην Αττική το πρωί της Παρασκευής θα έχουμε εξασθένηση των φαινομένων αλλά θα έχουμε διάσπαρτες μπόρες χιονιού και από το βράδυ νέα παύση. Η θερμοκρασία από 1 έως 8 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε ήλιο με δόντια και στα ορεινά ενδέχεται να έχουμε μπόρες χιονιού, ενώ προς το βράδυ θα επικρατήσουν τοπικές συννεφιές. Η θερμοκρασία από -3 έως 8 βαθμούς.

Ωστόσο, το Σάββατο από το ΒΔ Αιγαίο θα χαλάσει ο καιρός και θα έχουμε χιόνια στις Σέρρες, στην Χαλκιδική , στη Μαγνησία και στα ΒΔ της Θεσσαλίας.

Στην Αττική, στη Βοιωτία, στην Εύβοια και στις Σποράδες θα έχουμε μετά το μεσημέρι νέες πυκνές χιονοπτώσεις μέχρι και τα ανατολικά της Πελοποννήσου.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι πολύ καλύτερος με τον βοριά να παραμένει και να έχουμε τσουχτερό κρύο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)