Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός για το Σάββατο 12/11 στην περιοχή μας

Σάκης Αρναούτογλου: Πυκνά χιόνια το Σάββατο, οι περιοχές - Πού θα έχουμε λιακάδα

 

 

Ηλιοφάνεια με συννεφιά το πρωί.  Ασθενείς χιονοπτώσεις μετά το μεσημέρι. Το βράδυ ξαστεριά


Άκρως χειμωνιάτικο το σκηνικό του Σαββάτου με πυκνές χιονοπτώσεις σε συγκεκριμένες περιοχές. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, λιακάδα θα έχουμε το πρωί του Σαββάτου στα ανατολικά νησιωτικά της χώρας και σχεδόν σε όλο το Αιγαίο, αλλά και στις δυτικές περιοχές της χώρας.

Στη Χαλκιδική και προς τον δήμο Αριστοτέλη θα έχουμε όμως πυκνές χιονοπτώσεις κατά διαστήματα, ενώ χιόνια θα έχουμε σε Μαγνησία, Σποράδες, Εύβοια, ενώ μπόρες χιονόνερου θα έχουν οι Κυκλάδες και το δυτικό τμήμα της Κρήτης.

Από το μεσημέρι και μετά στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη δεν αποκλείεται να έχουμε αραιή χιονόπτωση σύντομης διάρκειας και τα χιόνια θα κάνουν την έντονη εμφάνισή τους στη Θεσσαλία, στη Μαγνησία, στη Φθιώτιδα, στην Αττική και στην Εύβοια, ακόμη και στις ανατολικές περιοχές της Πελοποννήσου.

Δυτικά, όμως, προς την Ηπειρο και το Ιόνιο θα έχουμε ηλιοφάνεια όπως και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Τις βραδινές ώρες του Σαββάτου θα έχουν εξασθενήσει τα φαινόμενα στην κεντρική Ελλάδα και θα ενταθούν στην Κρήτη, ενώ και η Κάρπαθος μπορεί να δεχθεί χιονοπτώσεις.

Στην Αττική το πρωί θα έχουμε διαστήματα ηλιοφάνειας και γρήγορα από τα ανατολικά θα έχουμε χιονοπτώσεις που θα επεκταθούν στις κεντρικές και βόρειες περιοχές και χρειάζεται προσοχή. Η θερμοκρασία από -1 έως 7.

Στη Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στην Χαλκιδική θα έχουμε χιονοπτώσεις όπως και στα ανατολικά του νομού, ενώ από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα μετακινηθούν προς τα δυτικά. Η θερμοκρασία από -1 έως 6 βαθμούς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου - Πότε αναμένεται βελτίωση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)