Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας για το Σάββατο 5/3 αλλά και μέχρι την Καθαρά Δευτέρα

 

 Το πρωί βροχές με χιονοπτώσεις στα λίγο ψηλότερα. Το μεσημέρι θα έχουμε εξασθένηση των φαινομένων. Ενώ από το βράδυ θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους βροχές και χιονοπτώσεις.


Αλλάζει ο καιρός από τη νύχτα στη Μακεδονία, στη Θεσσαλία και στη Θράκη με βροχές και χιονοπτώσεις. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου το πρωί του Σαββάτου θα έχουμε βροχές και χιόνια στα βόρεια πάνω από 600 μέτρα. Μεταξύ Ηπείρου και Ιονίου θα έχουμε χαμηλή νέφωση και από τη Στερεά και νοτιότερα θα έχουμε περισσότερη συννεφιά.

Στο Αιγαίο θα έχουμε κάποιες τοπικές βροχές με την Κρήτη και τις νότιες Κυκλάδες να έχουν ανοιχτό καιρό αλλά και μια θολούρα από την σκόνη της Αφρικής.

Από το μεσημέρι και μετά εκτός από Κρήτη και τα νότια Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι άστατος με πολλές βροχές και στην Αττική. Εως το απόγευμα θα βρέξει στη Θεσσαλία και το νότιο Θρακικό.

Στο Ιόνιο επίσης θα έχουμε καταιγίδες και από το βράδυ τα φαινόμενα θα μετατοπιστούν βορειότερα.

Χιόνια θα πέσουν σε περιοχές της Μακεδονίας (κεντρική και ανατολική).

Στην Αττική, θα έχει από το πρωί αυξημένη συνεφιά και από το μεσημέρι και μετά οι βροχές θα γίνουν περισσότερες. Από αργά τη νύχτα εξασθένιση με τη θερμοκρασία από 7 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν βροχές και χιονοπτώσεις και προς το ξημέρωμα θα εξασθενήσουν τα φαινόμενα. Η θερμοκρασία από 7 έως 9 βαθμούς.

Την Κυριακή θα έχουμε στα ΒΔ, στα βόρεια της χώρας βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Την Καθαρά Δευτέρα η μέρα θα έχει συννεφιά σε κεντρικα, ανατολικά και βόρεια τμηματα με κάποιες τοπικές βροχές στα δυτικά. Κάποιες βροχές θα έχουμε επίσης το βράδυ προς τα ΒΑ της Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)