Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Δ. Μακεδονία: Ξεκίνησαν οι πρώτες χιονοπτώσεις – Απαγορευτικό για τις νταλίκες στην Εγνατία

 Κλειστή για προληπτικούς λόγους εξαιτίας της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης είναι η Εγνατία Οδός από τον Δυτικό κόμβο των Γρεβενών μέχρι και τον κόμβο των Ιωαννίνων, για τα φορτηγά αυτοκίνητα άνω των 3,5 τόνων, ενώ κανονικά επιτρέπεται για τα υπόλοιπα οχήματα.

Το ίδιο απαγορευτικό για φορτηγά αυτοκίνητα άνω των 3,5 τόνων ισχύει και στην Εθνική Οδό Γρεβενών-Τρικάλων, στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, με απόφαση του δημάρχου Γρεβενών, Γιώργου Δασταμάνη, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα είναι κλειστά αύριο Τετάρτη 9 Μαρτίου ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 10:00, ενώ η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ θα γίνει στις 19:15. Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στο Δήμο Εορδαίας λόγω των προβλέψεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας περί πολύ ισχυρού ολικού παγετού και για την ασφάλεια των μαθητών, αύριο Τετάρτη 9 Μαρτίου, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα λειτουργήσουν στις 09:15 ενώ η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ θα γίνει στις 19:15. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Χρήστου Ζευκλή, αύριο, Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) του Δήμου Βοΐου θα λειτουργήσουν στις 10.00 π.μ., λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Οι Παιδικοί και οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) σε όλο το Δήμο Σερβίων, αύριο Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 θα λειτουργήσουν από τις 10:00 λόγω κακοκαιρίας. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στο Δήμο Βελβεντού, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών αύριο Τετάρτη όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9 π.μ., ενώ αν υπάρξει μεγαλύτερη επιδείνωση του καιρού θα γίνει νέα ενημέρωση αύριο το πρωί.

Αύριο Τετάρτη 09 Μαρτίου με απόφαση Δημάρχου, Δημήτρη Κορδίλα τα σχολεία του Δήμου Δεσκάτης θα λειτουργήσουν στις 09:00πμ λόγω κακοκαιρίας.

Στο Δήμο Καστοριάς, αύριο Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022, τα σχολεία θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους, στις 09:15, ενώ σε περίπτωση που θα υπάρξει επιδείνωση του καιρού θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση, νωρίς αύριο το πρωί.

Πηγή: ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)