Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Απόψεις αναγνωστών για τα Λουτρά Πόζαρ






 

Είναι πολύ λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον  για τα Λουτρά Πόζαρ , γιατί ουσιαστικά αφορά ένα μεγάλο σύνολο επιχειρηματιών . τον Δήμο και φυσικά την ευρύτερη περιοχή . Είναι λογικό μνα υπάρχουν πολλές απόψεις.

Οι πολιτικοί καλά κάνουν και χειρίζονται όπως θέλουν τα διάφορα ζητήματα. Στην δημοσιογραφία σε πρώτη φάση δεν χωράν τέτοιες πολυτέλειες . Προέχει η είδηση. Η είδηση είναι ιερή, τα σχόλια ελεύθερα. 

Η είδηση είναι ότι υπάρχει πλέον μια εταιρεία η οποία από μακρυά και άσχετη με το αντικείμενο  του συγκεκριμένου θέματος  , καλείται  βραχυπρόθεσμα να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο και κατά την άποψή της  να αξιολογεί ποιες λουτροπόλεις  θα είναι βιώσιμες και ποιες θα μπορούν να γίνουν βιώσιμες κατά την άποψή της με την συμμετοχή ιδιωτών .  Δημοσιεύουμε το επίμαχο  δημοσίευμά ρεπορτάζ από την συνάντηση του ίδιου του πρωθυπουργού με τον υπουργό τουρισμού   , με αφορμή σχόλια αναγνώστη μας , που θεωρώ ότι είναι καλοπροαίρετα.

Ανώνυμος2 Ιουνίου 2022 - 1:41 μ.μ.

Ευτυχώς κύριε Σαμάνδη είστε αντικειμενικός και δεν έχετε καθόλου μένος εναντίον της σημερινής δημοτικής αρχής.
Ο λόγος είναι μήπως επειδή κόπηκαν τα κονδύλια τόσων χρόνων από τα Λουτρά προς εσάς για δήθεν τουριστική προβολή της επιχείρησης σε τοπικό μέσο?
Κάποιος άλλος βάλθηκε επειδή έχασε να κλείσει και την Λουτρόπολη λες και του ανήκει.
Θεωρώ κύριε Σαμάνδη οτι είστε ενας καλός δημοσιογράφος αλλα τώρα τελευταία το έχετε χάσει λίγο.

ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαντήσεις

  1. https://www.blogger.com/img/blogger_logo_round_35.png

PETROS2 Ιουνίου 2022 - 4:10 μ.μ.

Νομίζω ότι μασάς και συ την ίδια τσίχλα , αλλά δεν φταις, γιατί όλοι αυτοί που δέχονται κριτική αντεπιτίθενται λέγοντας ότι το κάνουμε επειδή δεν μας δίνουν χρήματα. Ο νόμος είναι σαφής για την προβολή και τον έχουν καταπατήσει άπαντες. . Όπως και η υποχρέωσή τους να ενημερώνουν τον κόσμο την οποία και αυτή την έχουν καταπατήσει. Σε παρακαλώ πες μου που βλέπεις το μένος κατά της δημοτικής αρχής. Εδώ έχει ξεκινήσει ένα παρασκήνιο και μεθοδεύσεις από υψηλότερα κέντρα. Απλά λέω ότι η σημερινή δημοτική αρχή πρέπει να είναι λίγο περισσότερο υποψιασμένη. Αυτή είναι διοίκηση , αυτή οφείλει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να προλαμβάνει καταστάσεις . Αν πρέπει να με κατηγορήσεις για κάτι είναι ότι είμαι πολύ ήπιος σε αυτή την ενορχηστρωμένη και ύπουλη κατά ολόκληρης της περιοχής επίθεση .
Όσο για τα διαφημιστικά κονδύλια από τα Λουτρά και τον Δπρος τα μέσα μας μπορείτε να διαπιστώσετε μπαίνοντας στην διαύγεια να δείτε την πορεία των...τεράστιων ποσών που έχουν διακινηθεί. Τόσα χρόνια , βλακωδώς ζητάμε να εφαρμόζεται ηυ νομιμότητα και η δεοντολογία.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

 

Κύριε Σαμάνδη αντιλαμβάνομαι οτι κάποια ποσά πρέπει να δίδονται σε τοπικά μέσα για δημοσιεύσεις διάφορων ανακοινώσεων αλλά τα ποσά που δίνονταν σε συγκεκριμένο μέσο της τάξεως των είκοσι χιλιάδων τον χρόνο είναι τουλάχιστον απαράδεκτο. ( επισήμανση Σαμάνδη: Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο μέσο που να παίρνει τόσα χρήματα) Εγώ δεν μασάω καμία τσίχλα απλώς είμαι περίεργος να μάθω αν εσεις απευθυνθήκατε στους αρμοδίους για το θέμα πριν ανεβάσετε το συγκεκριμένο άρθρο. Διότι εγώ που απευθύνθηκα στους αρμοδίους μου έδειξαν απόσπασμα του νόμου που γράφει ρητά ότι εξαιρούνται οι λουτροπόλεις που έχουν άδεια. Μια άδεια που ένας αλλος δεν έβγαλε και πήγαν να την κλείσουν την Λουτρόπολη. Έχετε σκεφτεί την δυσφήμιση που μπορεί να προκαλείτε στον Τουρισμό της

Περιοχής ακόμα και στις επενδύσεις που ενδεχομένως επρόκειτο να γίνουν, με τέτοιου είδους αβάσιμα δημοσιεύματα που είναι οι σκέψεις σας ουσιαστικά, δημιουργούν αβεβαιότητα? Δεν είμαι με τον

Μπάτση είμαι με την δίκαιη και καλόβουλη κριτική.

 

 

 





1 σχόλιο:

  1. Προς τον αναγνώστη που αναφέρει :
    εγώ που απευθύνθηκα στους αρμοδίους μου έδειξαν απόσπασμα του νόμου που γράφει ρητά ότι εξαιρούνται οι λουτροπόλεις που έχουν άδεια, τον παροτρύνω αν έχει πραγματικό ενδιαφέρον να ψάξει λίγο περισσότερο.
    Αν όντως οι αρμόδιοι υπεύθυνα τον διαβεβαίωσαν αυτό που αναφέρει τον αποπροσανατόλισαν. Χωρίς κακοβουλία καλό είναι να διαβάσει καλύτερα όλο τον νόμο και ειδικά στα σημεία, του δικαιώματος της συνεχούς επιτήρησης από την νέα εταιρεία (το αναφέρει σωστά και ο Σαμάνδης).
    όχι άλλα καθρεφτάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)