Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Η ρωσική πρεσβεία απαντά στη Ντόρα για τον «πόλεμο Ελλάδας – Ρωσίας»

https://www.documentonews.gr/wp-content/uploads/2022/09/5302893-1024x683.jpg

Με λακωνικό αλλά σαφή τρόπο επέλεξε να απαντήσει η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα στην πρώην υπουργό Εξωτερικών και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, και στα όσα δήλωσε η τελευταία την Πέμπτη στην τηλεόραση του ANT1, ότι η Ελλάδα «βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία λόγω της στάσης της με την Ουκρανία», επιστρατεύοντας παράλληλα για ακόμη μια φορά το αφήγημα του… «ρωσικού δάκτυλου» που στοχεύει σε… αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.

«Η Ρωσία δεν έχει κηρύξει τον πόλεμο στην Ελλάδα», αναφέρει συγκεκριμένα σε ανάρτησή της στο Twitter η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα, με αφορμή τις δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη. Η ανάρτηση συνοδευόταν από ένα απόσπασμα των δηλώσεων που έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη στη Μαρία Αναστασοπούλου και τον Γιώργο Παπαδάκη.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στον ΑΝΤ1, η κ. Μπακογιάννη είπε συγκεκριμένα: «Ζούμε σε μια περίοδο εξαιρετικά ανησυχητική. Είμαστε σε μια χώρα που έχει συγκεκριμένη απειλή εξ ανατολών, σε μια χώρα που είναι σε πόλεμο με την Ρωσία λόγω της στάσης της με την Ουκρανία, σε μια χώρα που δέχεται ασύμμετρες απειλές».

Εν συνεχεία, ανέφερε πως η Ρωσία έχει «ρίξει» 10 εκατομμύρια ευρώ σε ελληνικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη «Εδώ στην Ελλάδα έχουν πέσει χρήματα σε κόμματα ή σε Μέσα;» απάντησε: «Μα στην Ελλάδα είναι γνωστό πως έχουν πέσει 10 εκατομμύρια» ανέφερε για τα Μέσα Ενημέρωσης και συνέχισε: «Αυτό της Ελλάδας έχει κοινοποιηθεί εδώ και 6 μήνες», είπε.

Πηγή: documentonews.gr

4 σχόλια:

  1. Δίχως πνεύμα αντιδικίας,αλλά η παλαιότερη δήλωση "για καθίστε φρόνιμα" ,παραπέμπει σε απειλή μεγάλης δύναμης σε πιο αδύναμη χώρα! Αυτά για τους ορθόδοξους, πρώην φίλους μας και νυν φίλων των Μουσουλμάνων Τούρκων! Ε! Μας λένε λοιποόν ότι μη μας θυμώνετε περισσότερο,",γιατί 6α επιτρέψουμε(ενισχύσουμε)το φίλο μας εξ ανατολάς να επιτεθεί στην κυριαρχία σας! Καλά όλα συμφέροντα είναι! Μη μας εμφανίζονται άγιοι,δεν είναι στη συνείδηση του κόσμου! .. Νοσταλγώ τις ημέρες που όλοι θαυμάζαμε τον κ Πούτιν+ Χάθηκε ο πολιτισμός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κωλόσογο και την εξωτερική πολιτική της χώρας την έχει υποτάξει στις ανάγκες της φαμίλιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντόρα σαν τις δικές σας τις βρομιές δεν τις έκανε κανένας ,τις βλέπουνε και αηδιάζουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρατηρώ ότι κάποιοι δεν αντέχουν και την αντίθετη γνώμη και αρχίζουν τις βρισιές! Σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε ότι πρέπει να γινει έρευνα για το εάν χρηματοδπτήθηκαν οι αντριδρώντες στη συμφωνία των Πρεσπών( προφανώς εννοεί τα επεισόδια στο Πισοδέρι ή κάτι άλλο!! Δεν διάβασα κανένα σχόλιο!!!!! Αλλά ....ούτε και βρισίδια! (Βέβαια τα θέματα εξωτερ ικής πολιτικής απαιτούν βαθιά γνώση,στοιχεία και πληροφόρηση! Αυτά να ομολογήσω κι εγώ δεν τα διαθέτω! Άλλο όμως η έκφραση γνώμης και άλλο το ...νταηλίκι της βρισιάς,που φανερώνει και το πολιτιστικό επίπεδο ! Για τη φιλοξενεία ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)