Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Σεπόλια: Αποκαλύπτονται τα αρρωστημένα μυστικά του 53χρονου που βίαζε την 12χρονη

Σεπόλια: Αποκαλύπτονται τα αρρωστημένα μυστικά του 53χρονου που βίαζε την 12χρονη
 
 
«Σφίγγει» ο κλοιός για τους βιαστές της 12χρονης στα Σεπόλια. «Μιλούν» τα λάπτοπ του 53χρονου

Θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 53χρονου βιαστή και άλλων «πελατών» - βιαστών έπεσε η 12χρονη στα Σεπόλια, που για μήνες ζούσε την κόλαση τα χέρια του.

Από την ημέρα που αποκαλύφθηκε η αρρωστημένη υπόθεση, οι Αρχές έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να εντοπίσουν όσους ασέλγησαν στην 12χρονη, με το κινητό τηλέφωνο και τα λάπτοπ του βιαστή και μαστροπού να βρίσκονται στο επίκεντρο της έρευνας.

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως οι βιαστές της 12χρονης, που προσπαθεί να επουλώσει τα τραύματα που άφησαν πάνω ο 53χρονος και οι υπόλοιποι, δεν είναι μόνο δέκα, αλλά πολύ περισσότεροι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ έχουν μεταφερθεί το κινητό του κατηγορουμένου, δυο λάπτοπ καθώς και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος.

Πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ αναφέρουν πως ήδη έχουν «μιλήσει» το ένα λάπτοπ και το κινητό του τηλέφωνο κι έχουν φέρει στο φως τα καλά κρυμμένα μυστικά του 53χρονου.

Ο 53χρονος μαστροπός «ψάρευε» «πελάτες», μέσω γνωστής διαδικτυακής εφαρμογής «τυφλών» γνωριμιών, που θα ήθελαν να συνευρεθούν με το ανήλικο κορίτσι.

Για τον εφιάλτη που θα ζούσε η 12χρονη, αρκούσε απλά «το πάτημα ενός κουμπιού», όπως προτρέπουν χαρακτηριστικά τους χρήστες της εφαρμογής, οι δημιουργοί της.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο 53χρονος συνομίλησε με 213 εν δυνάμει βιαστές.

Τα στοιχεία των εν δυνάμει παιδεραστών, αναμένεται να ταυτοποιηθούν από τα ηλεκτρονικά τους ίχνη, ενώ στη συνέχεια θα κληθούν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για κατάθεση.

Σε περίπτωση που διαπιστώνεται ότι κάποιο από τα συγκεκριμένα άτομα έχει ποινική εμπλοκή στην υπόθεση, θα οδηγείται απευθείας στον Ανακριτή. Έως τώρα όμως έχει εξακριβωθεί από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, ότι περίπου 10-15 άτομα, είχαν σεξουαλική επαφή με το κορίτσι από τον περασμένο Απρίλιο, μέχρι και τον Αύγουστο, με τα στελέχη της υπηρεσίας να προσπαθούν να διαπιστώσουν αν ο αριθμός είναι ενδεχομένως πολύ μεγαλύτερος.

Ήδη ο αστυνομικός κλοιός «σφίγγει» γύρω από πρόσωπα που φαίνεται να είχαν τακτικότερη επαφή με τον κατηγορούμενο και τη 12χρονη, μέσω του διαδικτυακού προφίλ τους.

Με αντίστοιχο τρόπο ταυτοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και ο 42χρονος άνδρας που είχε σεξουαλική επαφή με το κορίτσι επί πληρωμή και συνελήφθη.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, ήταν καταχωρημένο ως «πελάτης» στο τηλέφωνο του βιαστή-προαγωγού. Μηνύματα, επαφές και συνομιλίες από τα κινητά του 53χρονου και του 42χρονου, αναμένεται να γίνουν «φύλλο και φτερό» από τις αρχές που αναζητούν στοιχεία που θα αποκαλύψουν τον αριθμό της... φρίκης.

Της είχε δημιουργήσει προφίλ στην εφαρμογή

Ο 53χρονος, δημιούργησε ειδικό προφίλ για το κορίτσι, καθώς η ιστοσελίδα δίνει τη δυνατότητα ανταλλαγής φωτογραφιών και βίντεο, στα πλαίσια της ανωνυμίας. Εκεί φαίνεται ότι ο προαγωγός αναρτούσε τις γυμνές φωτογραφίες και τα βίντεο που εξανάγκαζε καθημερινά τη 12χρονη να τραβάει. Οι χρήστες της εφαρμογής, δήλωναν απλά την ηλικιακή προτίμηση και την περιοχή και μπορούσαν να συνδεθούν με το προφίλ της 12χρονης. Από τα στοιχεία των αρχών προκύπτει ότι εκατοντάδες άτομα ενδιαφέρθηκαν να κλείσουν ραντεβού με το ανήλικο κορίτσι, προσεγγίζοντας τον 53χρονο χειριστή του προφίλ.

Παρά το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος παρουσίαζε το κορίτσι ως μεγαλύτερο ηλικιακά, οι χρήστες που είδαν τις φωτογραφίες και τα βίντεο δε δίστασαν να κλείσουν ραντεβού με την ανήλικη πληρώνοντας αντίτιμο από 50 έως 70 ευρώ. Όλα τα ραντεβού, έλαβαν χώρα μέσα σε αυτοκίνητά, κοντά στο μετρό των Σεπολίων.

Πηγή: ieidiseis.gr 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)