Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Και κοινές επιχειρήσεις Πάτση με τη σύζυγο Τσιάρα;

Και κοινές επιχειρήσεις Πάτση με τη σύζυγο Τσιάρα;
 
 
 
Δεν έχουν δηλωθεί στα πόθεν έσχες εταιρεία Πάτση με την σύζυγο του Τσιάρα. Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι αποκαλύψεις.

Σταματημό δεν έχουν οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση του Ανδρέα Πάτση και το σκάνδαλο της εμπλοκής του με τα κόκκινα δάνεια.

Στο επίκεντρο βρίσκεται και τι είχε ή όχι δηλωθεί στο πόθεν έσχες από τον «γαλάζιο» βουλευτή, που κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων η Νέα Δημοκρατία αναγκάστηκε χθες να τον διαγράψει από την Κοινοβουλευτική της ομάδα.

Οι πληροφορίες επιμένουν πως ο Ανδρέας Πάτσης, μεταξύ των εταιρειών που έχει …ξεχάσει να δηλώσει στο πόθεν έσχες του, είναι και μια κοινή επιχείρηση με τη σύζυγο του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.

Η Elite Executive Transportation Services Υπηρεσίες Μεταφοράς Προσώπων Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης, συστάθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2016 (διαχειριστής είναι ο γιος του), είναι μια από τις εταιρίες που δεν αναφέρονται στο πόθεν έσχες.

Μέτοχος με ποσοστό 70% στην εν λόγω εταιρεία –σύμφωνα με το «Ντοκουμέντο»- είναι η ALL4TOURISM, η οποία κατά 50% ανήκει στη Sightgreen Ltd, ιδιοκτησίας Πάτση.

Το 30% της Elite Executive Trasportation ανήκει στη STAGG Συμβουλευτική και Εμπορική Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία, ΙΚΕ η οποία ανήκει στην Α.Σ., σύζυγο του υπουργού Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα.

Αν και η σύζυγος του υπουργού δηλώνει τη STAGG στο κοινό πόθεν έσχες που υποβάλλει με τον κ. Τσιάρα, ωστόσο δεν εμφανίζει την Elite Executive Transportation, η οποία της ανήκει κατά 30%.

Η συγκεκριμένη εταιρεία δηλαδή δεν έχει δηλωθεί στα πόθεν έσχες!

Πηγή: ieidiseis.gr

1 σχόλιο:

(3)