Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Γιάννης Ραγκούσης για υποκλοπές: «Να γιατί έφυγε κακήν κακώς ο Μητσοτάκης από τη Βουλή»

Γιάννης Ραγκούσης για υποκλοπές: «Να γιατί έφυγε κακήν κακώς ο Μητσοτάκης από τη Βουλή»
 
 
Το αυριανό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Documento» δημοσιεύει νέα στοιχεία για τις υποκλοπές, τα οποία σχολίασε άμεσα ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, τοποθετήθηκε το Σάββατο (10/12) για τις νέες αποκαλύψεις όσον αφορά στις υποκλοπές, τονίζοντας «να γιατί έφυγε κακήν κακώς ο Μητσοτάκης από τη Βουλή».

Συγκεκριμένα, το πρωτοσέλιδο του «Documento» που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή (11/12), φέρνει στη δημοσιότητα στοιχεία για την παρακολούθηση του νυν υπουργού Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, όταν εκείνος είχε το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Ενέργειας.

Ως εκ τούτου, ο Γιάννης Ραγκούσης έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook το εξής: «Να γιατί ο Μητσοτάκης έφυγε κακήν κακώς προχθές από τη Βουλή για να μην απαντήσει στο σφυροκόπημα του Α.Τσίπρα, για το αν η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Χατζηδάκη».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Να γιατί δεν μίλησε ο Τσιάρας, ούτε η ΝΔ αντέδρασε με δήλωση-διάψευση περί συκοφαντίας, όταν στις 17 Νοεμβρίου, μέσα στη Βουλή, μπροστά στον Υπουργό Δικαιοσύνης και στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΝΔ, δήλωσα ευθέως ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Χατζηδάκη το 2020». 

 

Πηγή: ieidiseis.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)