Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΙΣ

Ενημερωτική επιστολή και προτάσεις για την ανάπτυξη των ελληνικών λουτροπόλεων

 Προς  το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης,με
Κοινοποίηση:
Προς Περιφερειάρχες και Δημάρχους όλης της χωράς που στα όρια τους υπάρχουν φυσικοί ιαματικοί πόροι. Μ.Μ.Ε., απέστειλε ο Πανελλήνιος Σύλλογος φίλων Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων , στη οποία αναφέρει τα εξής

"ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ"


"ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ"
Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Πέλλας, έχουν προκηρυχθεί. Καλούνται όλα τα εγγεγραμμένα μέλη να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους Αμεσα για να έχουν δικαίωμα ψήφου.

Εκδηλώσεις του Συλλόγου Αλμωπιέων Θεσσαλονίκης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλμωπιέων Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων στο χώρο του Φιλώτα Παπαγεωργίου 3-5 (περιοχή Κανάρη - Μ. Μπότσαρη) τηλέφωνο - φαξ 2310 841888 διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Εκδήλωση στη Πολυκάρπη

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Πολυκάρπης ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, διοργανώνει εκδήλωση την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010 στην αίθουσα του Συλλόγου στη Πολυκάρπη με το εξής πρόγραμμα:
• Υμνοι Χριστουγέννων από τη Βυζαντινή χορωδία "Ρωμανός ο Μελωδός" Εδέσσης - Πέλλης και Αλμωπίας.
Συμμετέχει η χορωδία του Συλλόγου με παραδοσιακά κάλαντα.

Κάτι πρέπει να γίνει με τη διαιτησία

Χωρίς να υπάρχει δικαιολογία ούτε και να επικροτούνται οι ενέργειες που έγιναν σε βάρος της διαιτησίας από φιλάθλους της Κωνσταντίας, στο παιχνίδι Ενωση Χρύσας - Τσάκων - Ροδωνιάς, πρέπει κάποια στιγμή - και μάλλον σύντομα - να προβληματίσουν τους αρμόδιους οι κακές διαιτησίες.

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΝΕΣ

ΤΟΝ άνθρωπο που προσπάθησε να τον βοηθήσει από τους εξαγριωμένους οπαδούς του Ατρόμητου  Κωνσταντίας ,τον Δημήτρη Θεοδωρίδη ,'ΤΎΛΙΞΕ ' σε μία κόλλα χαρτί ο διαιτητής Καρυπίδης. Η διοίκηση  της ομάδας ήδη κατέθεσε τις απόψεις της γραπτώς . Ζητά συγνώμη ,ενώ διυκρινίζει οτι ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ΔΕΝ έχει καμμία σχέση με τα  επεισόδια.

Ξυλοφόρτωσαν διαιτητή στο Ν. Πέλλας

Τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Καρυπίδη καταδικάζει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ν. Πέλλας με ανακοίνωσή του.
Ο Σύνδεσμος πολύ σωστά καταδικάζει τέτοιες ενέργειες, όπως και το σύνολο των παραγόντων του ποδοσφαίρου και των φιλάθλων.

Επιμορφωτική Ημερίδα για τους πρωτοεκλεγέντες Περιφερειακούς Συμβούλους Θεσσαλονίκης, με θέμα «τη μετάβαση στη νέα διοικητική διάρθρωση της χώρας»,


Το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης διοργανώνει, με φορέα υλοποίησης την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), στο Ξενοδοχείο «MAKEDONIA PALACE», από τις 10:00 έως τις 15 και 30. 

Διατηρούνται τα δρομολόγια του ΟΣΕ στη γραμμή Θεσσαλονίκης-Έδεσσας




Από το γραφείο της Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Θ. Τζάκρη ανακοινώνεται ότι οι γενικότερες εξελίξεις στον ΟΣΕ δεν επηρεάζουν τα δρομολόγια του οργανισμού στη γραμμή Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Θ ΤΖΑΚΡΗ:ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ


Η Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θ. Τζάκρη αναφερόμενη σε δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες και αναφέρονταν στην κατάργηση της ΔΟΥ Γιαννιτσών και του Τελωνείου Σκύδρας, αναφέρει ότι δεν τίθεται θέμα κατάργησης των εν λόγω υπηρεσιών.

ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΜΕ 6-2 κέρδισε ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών το εξ αναβολής παιχνίδι με  τον ΠΑΟΚ Αραββησού. Σε άλλα εξ αναβολής παιχνίδια:

(3)