Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Μ.Ε.Σ.Ν. ΑΡΝΙΣΣΑΣ
Το Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Άρνισσας και σύμφωνα με το καταστατικό του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νέων Άρνισσας πραγματοποιήθηκαν εργασίες  εκλογοαπολογιστικής τακτικής γενικής συνέλευσης με θέματα:

ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥΘα τον «φάνε» συμβουλάτορες –μανδαρίνοι;

TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 

Για την  Τετάρτη27 Ιανουαρίου και ώρα 12:00΄π.μ στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας  είναι προγραμματισμένη Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Εθιμοτυπική επίσκεψη με καθυστέρηση 17 μηνών ΄


Εκπροσώπων  του Λαογραφικού Ομίλου 
«Οι Άλμωπες» στο Δημαρχείο Αλμωπίας

«Συμπαραστεκόμαστε στα δίκαια αιτήματα των αγροτών Ημαθίας και Πέλλας»  Δηλώνουν οι κ.κ. Αντιπεριφερειάρχες Κώστας Καλαϊτζίδης και Θεόδωρος Θεοδωρίδης

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας με τους Αγρότες Τους Αγρότες της ευρύτερης περιοχής υποδέχθηκε στο γραφείο της η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου με την παρουσία Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων.

Σε κλείσιμο δρόμων προχώρησαν αγρότες στη ΠέλλαΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες... Δεν πάνε στη συνάντηση με τον Τσίπρα..


Μπλόκο και στην Άψαλο από τους Αγρότες

Σε συμβολικό κλείσιμο του δρόμου στο ύψος της  Σέρβικης γέφυρας λίγο έξω από τα Γιαννιτσά , προχώρησαν τη Τρίτη αγρότες της περιοχής. Τα μπλόκα παραμένουν στις διασταυρώσεις Μελισσίου, Μαυροβουνίου, Μεσημερίου , στη θέση αλυσίδα , στη περιοχή Βεγορίτιδας. Από το μεσημέρι της Τρίτης τρακτέρ υπάρχουν και στην διασταύρωση Αψάλου –Εδεσσας. Λίγα τρακτέρ μαζεύτηκαν και στην Αριδαία , στο ύψος του Ξενιτήδειου.

Κρίσιμη σύσκεψη αγροτών το μεσημέρι...

Κρίσιμη Πανελλαδική σύσκεψη αγροτών το μεσημέρι – Κρίνεται το μέλλον των κινητοποιήσεων - Media
Κρίνεται το μέλλον των κινητοποιήσεων...

Στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη σύσκεψη των αγροτών στη Θεσσαλονίκη που θα κρίνει το μέλλον των κινητοποιήσεων. Τονίζεται ότι...

Καμμένος: Έπαιρναν επιδοτήσεις και άνθρωποι που δεν ήταν αγρότες...


Την πεποίθησή του ότι η κυβέρνηση θα καταφέρει να λύσει το πρόβλημα του ασφαλιστικού εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
"Παλεύουμε να...

Καρπός φροντίδας , από την Νότια
Μια πολύ σημαντική εκδήλωση που μπορεί να αποτελέσει  ένα νέο ξεκίνημα στα αγροτικά προϊόντα έγινε στην Νότια. Μια εκδήλωση προσεγμένη , ουσιαστική και χρήσιμη. Πλην όμως έλλειπαν αυτοί για τους οποίους έγινε.Οι αγρότες

(3)