Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

‘Αρχισαν οι παραιτήσεις στελεχών του Δήμου Αλμωπίας




 









ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ 
ΤΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ
ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ

 ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά για την ημέρα της 9ης Μαϊου: «Η ειρήνη και συναδέλφωση των λαών αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ανάπτυξη και ευημερία»








Με λιτό περιεχόμενο και την εκπροσώπηση των τοπικών αρχών και φορέων εορτάστηκαν στην Έδεσσα, έδρα της Π.Ε. Πέλλας, οι επετειακές εκδηλώσεις για τους εθνικούς αγώνες και την εθνική αντίσταση κατά του ναζισμού και του φασισμού (9η Μαΐου). Η 9η Μαΐου έχει οριστεί, επίσης, ως η παγκόσμια ημέρα της Ευρώπης και σε όλη την επικράτεια της Ένωσης οργανώνονται σήμερα εκδηλώσεις για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και την ανάδειξη του κοινού οράματος που μοιράζονται τα κράτη μέλη.

Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκπρόσωποι των Δασικών Συνεταιρισμών Αλμωπίας





Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας επισκέφτηκαν την Παρασκευή 4 Μαΐου εκπρόσωποι δασικών συνεταιρισμών Αλμωπίας. Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε ο σύμβουλος του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, υπεύθυνος για τα δάση, κ. Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του βουλευτή του Ν. Πέλλας κ. Ιωάννη Σηφάκη.

ΑΝΑΠΛΑΣΗ Τ.Κ. ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑΣ Βρυχήθηκε όρος και έτεκε ποντίκι




Μετά από ομηρικές μάχες και αντιπαραθέσεις μεταξύ του δημάρχου

Ευχαριστήριο του Αθλητικού Συλλόγου Προμάχων "Οι Πρόμαχοι"













ΑΝΑΝΕΩΣΑΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΔΕΜΙΡΗ

Στον Άγιο Χριστόφορο Αλώρου ο Σίμος Σωτηριάδης



 Μετά την αρχηγική εμφάνιση στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο  Αλμωπίας , όπου ανάγκασε

Ξεσαλώνει ο απατεώνας δημοτικός σύμβουλος Αλμωπίας



Πλήρης ανοχή , συγκάλυψη και επιβράβευση στον απατεώνα  δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Σαββίδη που δήλωνε καλαμπόκια χωρίς να έχει και έπαιρνε επιδοτήσεις. Τι λένε επιτέλους ο Δήμος Αλμωπίας και ο ΟΑΕΔ ;

Ο Γιάννης Σηφάκης με υλοτόμους και εμπόρους ξυλείας της Αλμωπίας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος




Εν όψει της εκκίνησης εφαρμογής του νέου νόμου για τους Δασικούς Συνεταιρισμούς και την κατοχύρωση του επαγγέλματος του δασεργάτη και σε αναμονή της Υπουργικής Απόφασης που θα ρυθμίζει αναλυτικά τον τρόπο εφαρμογής του Νόμου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του βουλευτή Γιάννη Σηφάκη και του Κώστα Παπασπυρόπουλου συμβούλου του Αναπλ. Υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου με υλοτόμους και εμπόρους ξυλείας της Αλμωπίας μετά από αίτηση τους.

Έκτακτη συνεδρίαση της οικονομική επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας




  Στις 10 Μαΐου, του έτους 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:30΄ (2:30) μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας, συνεδριάζει έκτακτα η οικονομική επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας.




 Στο πλαίσιο της διαρκούς προσφοράς της ΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού <<ΕΛΑΣΣΩΝ>> στον τοπικό πληθυσμό, θα πραγματοποιηθούν μουσικές εκδηλώσεις με την Στρατιωτική Μουσική του Γ’ΣΣ, σε συνεργασία με τους αρμόδιους  τοπικούς φορείς.

14 Μαΐου 2018 Δευτέρα


73 χρόνια Αντιφασιστική Νίκη των Λαών


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ & ΔΣΕ
(   ΠΕΑΕΑ  -  ΔΣΕ )     -    Παράρτημα Έδεσσας

9η Μάη  1945 - 2018

Ο καιρός σήμερα...


Αποτέλεσμα εικόνας για βροχέςΣήμερα προβλέπονται αρχικά στα βόρεια και από τις

(3)