Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Τα αποτελέσματα των αγώνων στην ΕΠΣ ΠέλλαςΣΑΒΒΑΤΟ23-11-2019     

Γαργάρες από τον συνταξιούχο καλαμαρά


 

Αντί να απαντήσει επί της ουσίας ο όψιμος μεγαλοσυνταξιούχος διαφωτιστής

Κάλεσμα για συμμετοχή στην κινητοποιήση για την απολιγνιτοποίηση της ΔΕΗ...
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου δίνει την μητέρα των μαχών ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για την απολιγνιτοποίηση της περιοχής.

ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδης:Εργαζόμαστε για τη διασφάλιση αξιοπρεπών τιμών στους παραγωγούς και καταπολέμηση των παράνομων ελληνοποιήσεωνΟ Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Μιλάν και τα «κλεφτρόνια»

Αντί να απολαύσουν την σύνταξή τους μετά από μια πορεία "λούφα και παραλλαγή " στο δημόσιο τομέα, χωρίς καν να λένε  τότε ούτε την αυτονόητη καλημέρα , θυμήθηκαν ξαφνικά δεοντολογίες και τα σχετικά μαθήματα   και ανακαλύπτουν με καθυστέρηση ετών φωτός ξαφνικά το ταλέντο τους στην....δημοσιογραφία

θανατηφόρο τροχαίο κοντά στα όρια του νομού

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Πέλλας

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 73χρονος άνδρας σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

«Η Πορεία της ΙΙ Μεραρχίας Πεζικού κατά τους Απελευθερωτικούς Αγώνες».Στις 20 Νοε 2019, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο

«Καρφιά» Αντώναρου κατά ΝΔ για το επίδομα θέρμανσης – «Οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο»

Αντώναρος επίδομα θέρμανση«Ο μέσος δικαιούχος θα πάρει φέτος λιγότερα»
Με τη φράση ότι «οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο» ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος εξαπολύει επίθεση κατά της κυβέρνησης, στον απόηχο των αλλαγών που ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής σχετικά με το επίδομα θέρμανσης.

(3)