Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Συμμετοχή του Δήμου Έδεσσας στο Σύμφωνο των Δημάρχων


Σε ειδική τελετή που έγινε στις Βρυξέλες ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου επέδωσε το Σχέδιο Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια (ΣΔΑΕ) του Δήμου Έδεσσας, στον αρμόδιο Επίτροπο για την Ενέργεια κ. Jan Panek.

Ημερίδα από τη Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Πέλλας






   
     


Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Έδεσσας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, το Γραφείο Διαμεσολάβησης του ΑΠΘ, τον ΟΑΕΔ, το CEDEFOP και  τον ΕΟΠΠΕΠ με θέμα:

Δράση Προσκοπικού Δικτύου Περ. Εφορίας Προσκόπων Πέλλας.



Το Προσκοπικό Δίκτυο είναι μία σχετικά νέα δομή που προστέθηκε στις ήδη υπάρχουσες δομές του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων (ΣΕΠ) το 2004, με πιλοτική λειτουργία και από το 2007 σε κανονική λειτουργία. Το ΣΕΠ είναι γνωστό ότι  διαρθρώνεται ως εξής:

Εκλογές στον Μ.Σ Εξαπλατάνου



 



  Το Δ.Σ του  Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου  ‘’Μ.Λουντέμης’’ καλεί όλα τα μέλη τους στην

Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας - Δανειστική βιβλιοθήκη



 




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Βιβλιοθήκη της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας λειτουργεί κάθε Τετάρτη και Κυριακή από τις 18:30 έως τις 20:00 στο ιδιόκτητο Πνευματικό Κέντρο της.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ




 
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Αλμωπίας, τους ανθρώπους που με στήριξαν και με βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη εκδήλωση που όλοι περιμέναμε.

Σε προσυμβούλιο η παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας.




 
Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμα πτο προσυμβούλιο της παράταξης του Δημάρχου Αλμωπίας με αρκετά θέματα , κυρίως όμως έχουν να κάνουν με ζητήματα που άπτονται της ενότητας του συνδυασμού.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΓΑΙΑ

 


Η «Πανγαία» είναι η πρώτη οργάνωση η οποία ιδρύθηκε στην Ελλάδα, τον Οκτώβρη του 2010, σε άμεση σύνδεση και συνεργασία με τον οργανισμό Venus Project και τους ιδρυτές του Jacque Fresco και Roxanne Meadows.

Και νέες εκλογές στη ΓΕΚΟΣΑ το Σάββατο



 





 Καλούνται όλα τα μέλη του Α.Σ. ΓΕ.Κ.Ο.ΣΑ σε Γενική Συνέλευση στις 23/03/2013 ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 πμ στα γραφεία του Συνεταιρισμού με μοναδικό θέμα ημερησίας διάταξης εκλογή

Η πρώτη καλημέρα στον ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟ της Αλμωπίας













(3)