Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Πρεμιέρα με νίκη για τον Εδεσσαϊκό μέσα στο Αρσένι
Με νίκη,  0-3,   πέρασε από το Αρσένι ο Εδεσσαϊκός . Χρειάστηκαν όμως 65 ΄για να πετύχει το πρώτο γκολ , αφού μέχρι εκείνο το σημείο «κλώτσησε»  πολλές ευκαιρίες.Δόξα Εξαπλατάνου-Φίλιππος Σταυροδρομίου 3 - 0.

 Το βάρος της ΄΄ πρεμιέρας και η πολύ σφιχτή αμυντική τακτική των φιλοξενούμενων, δυσκόλεψε τον Εξαπλάτανο να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.  

Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Αλμωπίας
Σύμφωνα με την ΔΕΔΔΗΕ, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016 έχει προγραμματιστεί διακοπή   διακοπή ρεύματος  από   08.00 -15.00  σε :

Προπόνηση μικτής ομάδας ΠΑΙΔΩΝ της ΕΠΣ Πέλλας
Οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται την ΤΕΤΑΡΤΗ 12-10-2016 και ώρα 15.30 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΉΠΕΔΟ ΤΡΥΦΥΛΛΙΟΥ για να συμμετέχουν στην προπόνηση της Μικτής Ομάδας Παίδων :

Προπόνηση μικτής ομάδας ΝΕΩΝ της ΕΠΣ Πέλλας
οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται την ΤΡΙΤΗ 11-10-2016 και ώρα 15.30 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΡΥΦΥΛΛΙΟΥ για να συμμετέχουν στην προπόνηση της Μικτής Ομάδας Νέων :

Πρόγραμμα αγώνων Σαββατοκύριακου 15 & 16/10/2016 στην ΕΠΣ Πέλλας
Σάββατο  15.10.2016 16.30


Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 2η αγωνιστική

Καλή αρχή ο ΓΑΣ Έδεσσας. Νίκησε εκτός έδρας τον ΓΑΣ Βαφύρα με 34-70 


Με νίκη ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του ο ΓΑΣ Έδεσσας, καθώς επιβλήθηκε έκτος έδρας του ΓΑΣ Βαφύρα με 34-70.

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας.
Με τα παρακάτω δέκα επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 10/10/2016 κι ώρα 19:00΄, το

Και οι φίλαθλοι μας εμπιστεύονται . Μπροστά με διαφορά ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ και Aridaia-gegonota
Την εμπιστοσύνη των φιλάθλων , από την πρώτη μέρα κερδίζει η ζωντανή μετάδοση των

Επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα «Ανθρώπινα δικαιώματα και Εκπαίδευση»,


Η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Αντωνία Παπαδάκη διοργανώνει ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα «Ανθρώπινα δικαιώματα και Εκπαίδευση»,

Κινητοποιήσεις εργαζομένων στον ΕΛΓΑ 

    Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων ΕΛ.Γ.Α., μετά και τις τελευταίες συναντήσεις με  όλα τα πολιτικά κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, καθώς και την παράστασή του στο Δ.Σ. του ΕΛ.ΓΑ., συνεκτιμώντας όλα τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, αποφάσισε :

Χαλάει ο καιρός... 

ΒΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ
Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια αναμένονται από τις πρώτες πρωινές ώρες βροχές και καταιγίδες, οι οποίες πιθανόν  να είναι  
πρόσκαιρα ισχυρές.

(3)