Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Συμμετοχή του Γιάννη Σηφάκη στην εκπομπή "τώρα" στον ΣΚΑΙΟ Γιάννης Σηφάκης συμμετείχε στην εκπομπή "Τώρα" του ΣΚΑΙ με δημοσιογράφο την Άννα Μπουσδούκου.

Παραδοσιακό πανηγύρι στην Πλατάνη Έδεσσας
 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνης Έδεσσας, σας προσκαλεί στο καθιερωμένο παραδοσιακό πανηγύρι προς τιμήν της Αγίας Παρασκευής , το Σάββατο 25 Ιουλίου 2015 & ώρα 9 μ.μ. στο προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Πλατάνης.

Γ. Σηφάκης: Η κυβέρνηση ενισχύει την αστυνομική δύναμη στην Πέλλα

Η κυβέρνηση ενισχύει την αστυνομική δύναμη στην Πέλλα με τις μεταθέσεις 9 αστυνομικών που ήδη εγκρίθηκαν και την υπόσχεση ουσιαστικής ενίσχυσης και στις μεταθέσεις του Οκτωβρίου

Εφαρμογή των συμπληρωματικών μέτρων στήριξης παραγωγών οπωροκηπευτικώνΠροκειμένου να εφαρμοστεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο κανονισμός 1031/14, που αναφέρεται σε συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης για τους παραγωγούς

Πολυθάλαμος Λαξευτός Τάφος στην Πέλλα
Στην εκδήλωση απόδοσης στο κοινό του Πολυθάλαμου Λαξευτού Τάφου της Πέλλας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου.

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας.
Με τα παρακάτω είκοσι τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη, πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Τρίτη 28/7/2015, κι ώρα 20:00’, τ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑ ΕΔΕΣΣΑΣΛόγω της πρόσφατης έλλειψης νερού σε μερικά ακίνητα της τ.κ. Μεσημερίου, θα θέλαμε με την παρούσα να σας ενημερώσουμε ότι :

SOS εκπέμπουν οι παραγωγικές εξαγωγικές επιχειρήσεις για τις επιπτώσεις των capital controls
Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, προσπαθώντας να ενημερώνει την ελληνική εξαγωγική κοινότητα και να ανταποκριθεί στην αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων για τις επιχειρήσεις λόγω των capital controls,

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 
Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015, στις 13:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης (Erasmus+) στην Έδεσσα

Το Δίκτυο Νέων Ελλάδας (Youthnet Hellas), σε συνεργασία με την Κίνηση Νέων Έδεσσας, πρόκειται να υλοποιήσει Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης (Erasmus+) στην Έδεσσα στο χρονικό διάστημα 29.07-05.08 του 2015.

Μουσική μετά χόρτου; 


Μεγάλες ποσότητες «χόρτου»  εικάζεται ότι  διακινήθηκαν σε τριήμερη εκδήλωση της δυτικής Αλμωπίας.

(3)