Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

Ενισχύονται οι δεσμοί φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Π.Ε. Πέλλας και Κυβέρνησης της Βόρειας Επικράτειας της ΑυστραλίαςΕπιστολή του Πρωθυπουργού Adam Giles για τη συνέχιση της συνεργασίας με το Darwin της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη

«Χαμηλότερη και δικαιότερη φορολογία» 

 ΖΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ

Γάτος πηδάει , γάτος σκούζει

Δημοσιεύουμε απάντηση σε δημοσίευμά μας . Η απάντηση επίσημα είναι ανώνυμη, αλλά εύκολα καταλαβαίνει κανείς από το ύφος και το περιεχόμενο , από πού προέρχεται . Την δημοσιεύουμε , όπως δημοσιεύουμε και δικές μας παρατηρήσεις :

Κρυστάλλινο ...γλέντι στις Αμπελιές


Στα τερτίπια του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου και ο Δήμος Αλμωπίας;Την δόξα του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου δίνει την εντύπωση 

Σαρακηνοι: Λίγοι αλλα... Ευλογημένοι"

Χρόνιο αίτημα της εκάστοτε δημοτικής αρχής, απο την εποχή που ο Καποδιστριας μπήκε στη ζωή μας, αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί, η δημιουργία ενός δρόμου, ενός "δρόμου της Αριδαιας" που θα οδηγεί ΑΠΟ και ΠΡΟΣ τις τουριστικές περιοχές της επαρχίας μας ( Λουτρά Ποζαρ-Καιμακτσαλαν).

Με 12 αθλητές ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων-Κορασίδων 


Με τη συμμετοχή 28 ομίλων από όλη τη χώρα και 290 αθλητών και αθλητριών, διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 26-27 Ιουλίου, στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων, η Β’ φάση του 80ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων.

Στην Οχρίδα αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Πέλλας 
    Την Τετάρτη 23 Ιουλίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος και η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Πέλλας επισκέφτηκαν ύστερα από την πρόσκληση του Προέδρου των Επιμελητηρίων της Fyrom κ. Μπράνκο Αντζένσκι το Μοναστήρι και την Οχρίδα ώστε να συνεχίσουν τον γόνιμο διάλογο που ξεκίνησε, επιχειρηματικού ενδιαφέροντος και συνεργασίας των δύο φορέων.

Σημερα το 5ο πανοϋρ Τσακωνες Αλμωπίας


>Ο Σύλλογος Ποντίων δ.δ. Τσακώνων Δημου Αλμωπίας  «Ο Πόντος» διοργανώνει την
> Παρασκευή 25  Ιουλίου 2014 και ώρα 21:00  στην ετήσια  εκδήλωσή του ,
> το 5ο Ποντιακό Πανοΰρ.

7-21