Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

ΣΑΡΑΚΗΝΟΙ :Μήνυμα υπενθύμισης σε όσους τους ξεχνούν


Οι κάτοικοι των Σαρακηνών αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους για μια ακόμα φορά

Γιάννης Σηφάκης Οι δύσκολες συνθήκες δεν δικαιολογούν επιπολαιότητες και ανευθυνότητες στον Δήμο Αλμωπίας

Η κατάσταση που επικρατεί στον συνδυασμό της νέας δημοτικής αρχής του κ. Δημήτρη Μπίνου έχει αρχίσει να δημιουργεί σοβαρές ανησυχίες για την δυνατότητα διαχείρισης από μέρους της δύσκολης πραγματικότητας του Δήμου και των Δημοτικών επιχειρήσεων.

Οι αγώνες του Σαββάτου στην ΕΠΣ Πέλλας


                                                            
                  Παρακολουθείστε ζωντανά

  στις 16.00  την εξέλιξη των αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας.

      

Η συμβολαιακή γεωργία στο προσκήνιοΗ ''Συμβολαιακή Γεωργία στο  συμπύρηνο ροδάκινο'', ήταν το θέμα της σημαντικής πρωτοβουλίας ενημέρωσης από τον Α.Σ. Αλμωπίας σε συνεργασία με  τον Α.Σ Βέροιας  VENUS GROWERS ,στο Ξενιτήδειο  το απόγευμα της Παρασκευής. Η ενημέρωση ήταν χρήσιμη και σημαντική. Ανταποκρίθηκαν όμως μόνο 50 αγρότες, χαρακτηριστικό αδιαφορίας της περιοχής  σε έναν ακόμα τομέα.

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣΣυνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η κατάθεση αιτήσεων από εκπαιδευόμενους για το ΚΔΒΜ Δήμου Έδεσσας.

Ολοκλήρωση εκδηλώσεων επετείου απελευθέρωσης της Σκύδρας – Μήνυμα της               της Δημάρχου.    

Επίσκεψη Δημήτρη Μπίνου στην Πυροσβεστική«Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της Δημοτικής μας Αρχής είναι η παραμονή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Αριδαία».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μ.Σ.ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ ‘’ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΡΕΦΗΣ’’
 
Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ  ‘’ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΡΕΦΗΣ’’
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ 5η  ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΩ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ

7-21