Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

Πρόγραμμα αγώνων Σαββατοκύριακου
Σάββατο 14.03.2015 15.30

ROMA CAPUT MUNDI: ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΑΓΓΛΙΑ 2-5Με δύο πρόσωπα παρουσιάστηκε στην έναρξη του διεθνές τουρνουά «ROMA CAPUT MUNDI» η Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας στο γήπεδο ROBERTO ABBAFATI του Lariano της Ρώμης όπου αντιμετώπισε το Εθνικό Αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας.

Ο Θεολόγος Τζουμαΐλης Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας

Ανακοινώθηκαν από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας οι τοποθετήσεις των  Αστυνομικών Διευθυντών.

Δωρεά του Εμπορικού Συλλόγου Σκύδρας προς τη Δημοτική Φιλαρμονική.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Σκύδρας κάνοντας πράξη τη δηλωμένη πρόθεσή του να συνδράμει τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής ώστε η Δημοτική Φιλαρμονική να επανασυσταθεί και να λειτουργήσει, έτσι ώστε να θυμίζει το ένδοξο παρελθόν της, προχώρησε στη δωρεά δύο ολοκαίνουργων μουσικών οργάνων.

Χωρίς τηλεοπτικό σήμα η Αλμωπία

Χωρίς τηλεοπτικό σήμα είναι περιοχές της Αλμωπίας που καλύπτονται από το κέντρο εκπομπής της Κορυφής.

Να προχωρήσει η νομιμοποίηση των ιαματικών πηγών
Στις δραστηριότητες που ανέπτυξε το 2014 ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του θεραπευτικού τουρισμού στην πατρίδα μας, αναφέρθηκε στην ομιλία του στην ετήσια συνεστίαση του Πανελλήνιου Συλλόγου ο πρόεδρος του Ανέστης Αναστασιάδης.

Διϋλιστήρια ...Εδέσσης                    

                 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. Πέλλας των Δήμων Αριδαίας, Έδεσσας και Σκύδρας (ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΕ – ΟΤΑ).


Οι διαιτητές των αγώνων της ΤετάρτηςΤα εξ αναβολής παιχνίδια της Τετάρτης θα διευθύνουν οι εξής διαιτητές:   


  

Σύγκληση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δ. Σκύδρας.Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σκύδρας συγκαλείται σε συνεδρίαση στο Δημαρχείο, την Παρασκευή13 Μαρτίου 2015 κι ώρα 13:30΄, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Κατερίνας Ιγνατιάδου Δημάρχου Σκύδρας, με την εξής θεματολογία :

Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών,

  Η Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, τίμησε την 8η Μάρτη, την Παγκόσμια Ημέρα της εργαζόμενης γυναίκας, δηλώνοντας ότι ακολουθεί τα ματωμένα ίχνη των αγωνιστριών γυναικών.

7-21