Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Σε κίνδυνο η κτηνοτροφική παραγωγή της χώρας


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΝΙΑ

         Την Παρασκευή οι Περιφερειάρχες θα συναντηθούν με την νέα ηγεσία του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.
Τον κίνδυνο πλήρους κατάρρευσης του τομέα της κτηνοτροφίας, επισήμανε

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΠΓ



Ανακοινώνεται ότι από την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 μέχρι και τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015 θα υποβάλλονται αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής  περιόδου Μαΐου 2015.
Ειδικά για τη ΔΔΕ Πέλλας, οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στα γραφεία της ΔΔΕ Πέλλας Εγνατίας 91, τηλ. 23810 22981 κάθε εργάσιμη μέρα από 8π.μ. μέχρι 14:00μ.μ.
          Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν

Αγόρασε κι εσύ έναν δημοσιογράφο, μπορείς!

Το παρακάτω κείμενο το υπογράφει ο Γιάννης Κριτσαντώνης και το αλιεύσαμε από το περιοδικό «Επίκαιρα». Aναφέρεται στις αποκαλύψεις του βιβλίου του πρώην αρχισυντάκτη της Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) για το πώς πολιτικοί, μυστικές υπηρεσίες και τραπεζίτες καθοδηγούν τα ΜΜΕ στηΓερμανία. Αξίζει να το διαβάσετε και θα ήταν ενδιαφέρον να γινόταν μια σχετική ερώτηση στον Σόιμπλε στην πρόσφατη συνέντευξη του, που μας έκανε μαθήματα για καταπολέμηση της διαφθοράς στην Ελλάδα.
 
  Βόμβα στα θεμέλια της σύγχρονης γερμανικής

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΕΔΕ ΠΕΛΛΑΣ



Στις 17/2/2015 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων. Η νέα σύνθεση είναι :

  • Πρόεδρος Ρώσσιου Βιργινία
  • Αντιπρόεδρος Παπαδόπουλος Ηρακλής
  • Γεν.Γραμματέας Τόλης Ματθαίος
  • Ταμίας Κουτής Βασίλειος
  • Μέλος Παυλίδης Κυριάκος
  • Μέλος Κουκουλής Θεόδωρος
  • Μέλος Τομόσογλου Κυριάκος

Το κολυμβητήριο Αριδαίας και η εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη στο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας



 

Για σήμερα  Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, στις  19.00΄ (7.00 μ.μ.) είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων. Μεταξύ των θεμάτων είναι η ενημέρωση του σώματος για ζητήματα που αφορούν τον Δήμο από τον Δήμαρχο (Ανοικτό κολυμβητήριο πρώην Δήμου Αριδαίας).
Να σημειωθεί ότι για το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη και γίνεται  προανάκριση. Τελευταίο θέμα στην ημερήσια διάταξη βρίσκεται η εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας (άρθρο 77 του Ν.3852/2010).

(3)