Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Γ ιάννης Σηφάκης : Υπεγράφη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης η παραχώρηση στον Δήμο Αλμωπίας


της χρήσης έκτασης μετά υφισταμένου κτιρίου στην Αριδαία (μέσα στο πρώην ΕΘΙΑΓΕ)  για την δημιουργία στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης ΑΜΕΑ

Ο Ιωάννης Νασιούλας στον Άνθιμο Θεσσαλονίκης για την Εθνική Γραμμή




Την Ιδρυτική Διακήρυξη της νέας πολιτικής κίνησης «Εθνική Γραμμή» παρουσίασε σήμερα ο Επικεφαλής της, Ιωάννης Νασιούλας, στον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο.

Νέες αρχαιολογικές θέσεις και σημαντικά ευρήματα από τις ανασκαφές για τον ΤΑΡ στην Κεντρική Μακεδονία








Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Ελλάδα. Αρχαιολογικά κατάλοιπα ανθρώπινης δραστηριότητας στην Κεντρική Μακεδονία από την προϊστορική έως τη βυζαντινή περίοδο έχει φέρει στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη, στο πλαίσιο των κατασκευαστικών εργασιών του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ AG).

Ανακοίνωση για : Δικαίωμα Αντιρρήσεων επί δασικών χαρτών




Βάσει του άρθρου 15 του Ν. 3889/10 (ΦΕΚ 182 Α/14-10-2010) : «Χρηματοδότηση Περιβαλλοντικών Παρεμβάσεων, Πράσινο Ταμείο, Κύρωση Δασικών Χαρτών και άλλες διατάξεις» :

Σε εξέλιξη η διαδικασία μίσθωσης του Καταστήματος των Καταρρακτών




Σε εξέλιξη βρίσκεται η διακήρυξη για την μίσθωση του δημοτικού ακινήτου που στεγάζει το κατάστημα των Καταρρακτών, με ημερομηνία λήξης την 27η Ιουλίου 2018.



Συμμετοχή του Γενικού Λυκείου Αριδαίας στο πρόγραμμα Erasmus +-ΚΑ1 (φώτο)

Tο Γενικό Λύκειο Αριδαίας συμμετείχε κατά τα σχολικά έτη 2016-2018 στο πρόγραμμα  Erasmus+- KA1 μαθησιακής κινητικότητας προσωπικού με τίτλο ‘’Ενεργητική και συνεργατική μάθηση - εκπαιδεύοντας τους ενεργούς πολίτες του 21ου αιώνα’’ και με αριθμό σύμβασης: 2016-1-EL01-KA101-023091. Ως μέρος του σχεδίου 4 εκπαιδευτικοί του σχολείου συμμετείχαν κατά την προηγούμενη χρονιά σε σεμινάρια σε 4 ευρωπαϊκές χώρες:

Επαναδραστηριοποιείται ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αριδαίας

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων <<Επτά Μακκαβαίοι Αδελφοί>> με έδρα την Αριδαία επαναδραστηριοποιείται . Όσοι πολύτεκνοι ενδιαφέρονται, θα συναντηθούμε την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στις 7 μ.μ..

Δήλωση του Γ. Σηφάκη για την σύσκεψη για το αγροτικό

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ
 
ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΑΗ ΣΤΟΝ 
ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Ιούνιο του έτους 2018, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.  

ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΝΕΟΥ ΔΙΑΚΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ



Την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018, στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Σκύδρας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ τέλεσε την εις Διάκονον Χειροτονία του κ. Δημητρίου Χατζή, πτυχιούχου της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Βελλάς Ιωαννίνων.


Το σχέδιο για τον «βαλκανικό δακτύλιο»...


Tο σχέδιο είναι φιλόδοξο, μεγαλεπήβολο, θα έλεγε κανείς οραματικό. Ωστόσο, στην τετραμερή σύνοδο της Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη, οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, της Ρουμανίας Βιόριτσα Ντάντσιλα και ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσις, εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να το προχωρήσουν. Αρκεί, βεβαίως να...

O «φλώρος» και ο «καραγκιόζης»…


Ο Νίκος Αλέφαντος ξεσπαθώνει μέσα από το μπλογκ του για Ρονάλντο, Μέσι και Νειμάρ. 

Πρώτον: Διάλυση του νοτιοαμερικάνικου ποδοσφαίρου. Δεύτερον, διάλυση του Μέσι και...

Ποτάμια οι δρόμοι λόγω κακοκαιρίας...


Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι σε διάφορες περιοχές του Λεκανοπεδίου εξαιτίας της κακοκαιρίας. 

Πριν από...

(3)