Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Χαλασμένα κρέατα σε παιδικούς σταθμούς της Αλμωπίας
















Σοβαρή καταγγελία μετέφερε στο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας η δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού του Δημήτρη Πασόη , Δέσποινα Καλδερεμτζή .

Υπογραφή σύμβασης σύνταξης της μελέτης «ΤΟΠΙΚΟ ΧΩΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ».





Υπογράφτηκε, στο Δημαρχείο Σκύδρας, την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018,η σύμβαση, μεταξύ της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου και της ένωσης οικονομικών φορέων «ΓΑΙΑ Α.Ε. Μελετών Δ.Μαμούνης & ΣΙΑ – Ανδρέας Θ.Καραβασίλης- Γεώργιος Μ. Τσακούμης & ΣΙΑ Ε.Ε. με δ.τ. ΑΚΚΤ Σύμβουλοι Μηχανικοί- Τζηρίνης Απόστολος», για τη σύνταξη της μελέτης με τίτλο «ΤΟΠΙΚΟ ΧΩΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ», αρχικού προϋπολογισμού 890.194,92€. Το συμβατικό τίμημα της μελέτης ανέρχεται στα 436.195,50€.

Γιάννης Σηφάκης: Σε 70 ημέρες θα λειτουργεί ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου Έδεσσας και εντός του Μαΐου προκηρύσσεται ο διαγωνισμός για τον αξονικό του Νοσοκομείου Γιαννιτσών




Από το γραφείο του βουλευτή Γιάννη Σηφάκη διευκρινίζεται ότι η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για τη προμήθεια αξονικών τομογράφων σε Νοσοκομεία της χώρας ( και στην οποία δεν αναφέρεται το Νοσοκομείο Πέλλας) αφορά νέες εγκρίσεις για την προμήθεια αξονικών.

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια



H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Απρίλιο του έτους 2018, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Γιάννης Σηφάκης : Εγκρίθηκε και δρομολογείται άμεσα η πληρωμή της επισιτιστικής στην ΟΠ Φλαμουριά σε σύσκεψη του βουλευτή με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ και τους υπηρεσιακούς παράγοντες




Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 08/05/18 σύσκεψη στον ΟΠΕΚΕΠΕ παρόντων του βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη,

Υπέρ της απλής αναλογικής ο Δήμος Αλμωπίας



«ΕΣΚΙΣΑΝ» ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ  ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ


Το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμωπίας συγκαλεί Ετήσια Γενική Συνέλευση Μελών, την Κυριακή 20/5/2018




Ώρα 11:00 π.μ. στο γραφείο του Συλλόγου με θέματα:

Serious Games στο 1ο ΕΠΑΛ Έδεσσας



  

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τον μήνα Απρίλιο η συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Έδεσσας στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+, Δράση ΚΑ1, με τίτλο «Κατάρτιση μαθητών και εκπαιδευτικών με στόχο την απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων σε ένα διεθνές εκπαιδευτικό και εργασιακό περιβάλλον».

Προβληματίζει και πάλι το χωματόφραγμα της Υδραίας




Μαλλον  απογοητευμένοι έφυγαν αγρότες της Υδραίας από την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας ,

«Έσφαξε» με το βαμβάκι ο Δ, Βέσκος τον Δ. Μπίνο



ΟΛΙΓΟΛΟΓΟΣ , σαφής και περιεκτικός ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Βέσκος 

Χαμός στον κάμπο, Ακαθάριστα αυλάκια και αγροτικοί δρόμοι





ΤΡΕΙΣ  ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ

 Η ΘΗΤΕΙΑ 
ΤΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ 
 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ 
ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΧΑΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
ΓΙΑ  ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ  

(3)