Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Χορεύει η Κερασιά


Εμπλοκή Σαμαρά - Γεωργιάδη στο σκάνδαλο Novartis - Όλα τα ονόματα των εμπλεκόμενων υπουργώνΤεράστια έκταση λαμβάνει το σκάνδαλο Novartis καθώς στη Βουλή διαβιβάζεται μέσω του Αρείου Πάγου μέρος της δικογραφίας στην οποία εμπλέκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Αποψη: Τι φοβούνται οι Ελληνες;  Γράφει ο Ν. Ν. Ι. ΜΕΡΤΖΟΣ*

ΕΚΑΣΚΕΜ . Νίκη του ΦΟΑ .ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ


Ο    Φ.Ο.Α.  επιβλήθηκε στο ΔΑΚ Αριδαίας του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών με 83-52, φτάνοντας τις 12 νίκες στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ μετά από 14 αγώνες.

Για απλούς λύτες

Ρουφιάνος από

Συνάντηση και συνεργασία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ Ν.ΠΕΛΛΑΣ


Η πίτα των ιαματικών
Οι εξελίξεις στον θεραπευτικό τουρισμό το 2017 και οι εκκρεμότητες για τη νέα χρονιά βρέθηκαν

Με πολύ μεγάλη προσέλευση η ημέρα Εκπαίδευσης Βασικής Υποστήριξης της Ζωής-BLS που διοργάνωσε το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (ΦΩΤΟ)Με πάνω από 40 συμμετέχοντες και μεγάλο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε το Πιστοποιημένο πρόγραμμα Βασικής Υποστήριξης της Ζωής με Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στο Δ. ΙΕΚ Αριδαίας.

Πόσους χωράει το Σύνταγμα;


Ιστορίες για αγρίους...

Νέος Αστυνομικός Διευθυντής στην Πέλλα ο Σπυρίδων Διόγκαρης


 Μετά  από τις τακτικές ετήσιες κρίσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, προήχθη στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή

Υψηλή Γαστρονομία στο Δείπνο των Chef του ΔΙΕΚ Έδεσσας


Με τον γευστικότερο τρόπο έκλεισαν οι νέοι Αρχιμάγειρες (Chef) του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας το Α' Εξάμηνο Σπουδών τους.

Υποβολή αιτήσεων στο Πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων (Κ.Ο.Ε.) «Ετήσια 2014-2015»

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΕΛΓΑ Βέροιας και προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία υλοποίησης του προαναφερόμενου προγράμματος οι παραγωγοί μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις στους Ανταποκριτές ΕΛΓΑ των Βρυττών, Ριζαρίου, Σωτήρας.

Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά: «Ο αθλητισμός είναι κομμάτι του πολιτισμού μιας κοινωνίας και οφείλουμε να αναδεικνύουμε την ιστορία του»

Στο γραφείο της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά βρέθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας.

Αναχωρεί για την Κωνσταντινούπολη ο Πρωταθλητής Ευρώπης Taekwondo Σοφοτάσιος ΑργύρηςΘα αγωνιστεί στο Turkish Open 2018.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2-2 ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣΙσόπαλος αναδείχθηκε ο Μακεδονικός Έδεσσας στον αγώνα κόντρα στην Αστραπή Ζέρβης.
Οι βυσσινί παρατάχθηκαν για ακόμα ένα παιχνίδι με αμυντικές διαθέσεις αλλά δεν κατάφεραν να περιορίσουν τα επιθετικά ατού των φιλοξενούμενων που πλήγωσαν την άμυνά του στις αντεπιθέσεις.

(3)