Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Τα μπαλόνια της οργής

 



 

Τεράστια απήχηση είχε το δημοσίευμά μας σχετικά με τα μπαλόνια εγκαινίων  που εναπόθεσε νέο ΠΟΛΥΚΑΤΆΣΤΗΜΑ   σε κάδο απορριμμάτων



ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ


 

Αφιερωμένη στον ιαματικό πλούτο της Ελλάδας ήταν η συνεδρίαση  του Διοικητικού Συμβούλιου και των ομάδων εργασίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Άνω Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.



Πέθανε ο θρύλος της ΑΕΚ Κώστας Νεστορίδης

Πέθανε ο θρύλος της ΑΕΚ Κώστας Νεστορίδης
 
 
 
Πέθανε σε ηλικία 93 ετών ο μεγάλος θρύλος της ΑΕΚ, Κώστας Νεστορίδης. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο γιος του.

Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Δίωξη κατά 23 προσώπων για τη “Σύμβαση 717”

 Έγκλημα των Τεμπών

 

 

 Το έργο για την ασφάλεια στον σιδηρόδρομο που κόπηκε στα δύο, το δυστύχημα στα Τέμπη και η ζημία 15,6 εκατ. ευρώ σε βάρος Ελληνικού Δημοσίου και ΕΕ.

Από αυτή την Παρασκευή το "καλάθι του Αη Βασίλη"

Παιχνίδια 

Ξεκινά στις 15 Δεκέμβρη το «καλάθι του Αη Βασίλη» και περιλαμβάνει παιδικά παιχνίδια σε προσιτές τιμές, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκας, που υπεραμύνθηκε της σχετικής τροπολογίας, που κατέθεσε στο νομοσχέδιο για το Ελληνικό Κτηματολόγιο, στη Βουλή.

Ετήσια Γενική Συνέλευση Χ.Ο.Αλμωπίας


Την  Τετάρτη στις 18:00 μ.μ γίνεται η  ετήσια Γενική Συνέλευση  του Χ.Ο.Α στην έδρα  του στην Ένωση. Τα θέματα προς συζήτηση είναι:

ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΙΔΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Φ.Σ.Ε. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!


Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψαν στην Έδεσσα όσοι και όσες συμμετείχαν
στην καθιερωμένη εκδρομή του Φιλοπρόοδου Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» στην
Αθήνα.

Ο καιρός

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες. Πρόσκαιρες τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, στη Μακεδονία έως τις πρωινές ώρες, στη Θράκη έως το μεσημέρι και πιθανώς στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Στα ανατολικά θαλάσσια -παραθαλάσσια πιθανώς να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες μικρής διάρκειας. 


    Άκουσε γέρου συμβουλή και παθημένου γνώμη.


Διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Νομού Πέλλας

ΔΕΔΔΗΕ 

Διακοπές ρεύματος προγραμμάτισε για σήμερα 12.12, αύριο13.12 και τη Δευτέρα 18.12 για λόγους συντήρησης του δικτύου της σε Τ.Κ. της Αλμωπίας, των Γιαννιτσών και της Έδεσσας. Συγκεκριμένα:

(3)