Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Επιστρέφει το «κουτόχορτο» ο κόσμος στην Τζάκρη

η ¨αβάντα" του Μπίνου στην Τζακρη , μάλλον τη παρέσυρε και αυτήν στο πάτο. Μπορεί όμως και μόνη της να πατώσει ακόμα περισσότερο.

Την πήρε για τα καλά η κατηφόρα

Ο καλός ποιμήν

Ορίστε,

Ο καημός του Σουλτάνου


Τι μου λέτε ;

Οι Εργοθεραπευτές του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας ΣΥΖΩΗ στη Θεσσαλονίκη!!!!






Μια ακόμη πολύ στοχευμένη και ιδιαίτερης αξίας εκπαιδευτική

Ένα πωλητήριο με ανθρώπινο πρόσωπο







Ξεκίνησε η λειτουργία του πωλητηρίου αναμνηστικών ειδών και τοπικών προϊόντων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Έδεσσας (ΔΗΚΕΔΕ), στην περιοχή των Καταρρακτών και συγκεκριμένα στο κτήριο που στέγαζε μέχρι πριν λίγους μήνες το Κέντρο Ενημέρωσης.
Το σημαντικότερο στοιχείο στη λειτουργία του πωλητηρίου είναι ότι οι επισκέπτες της Έδεσσας θα μπορούν να αγοράζουν τις δημιουργίες των Ατόμων με Αναπηρία, που συμμετέχουν στις δομές της ΔΗΚΕΔΕ. Αναμνηστικά, γούρια, μπρελόκ, κοσμήματα και πολλά όμορφα αναμνηστικά αντικείμενα αφενός δίνουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να αγοράσει κάτι μοναδικό που θα του θυμίζει την Έδεσσα και αφετέρου να στηρίξει την προσπάθεια των ατόμων με αναπηρία του Δήμου Έδεσσας για οικονομική αυτοτέλεια.
Το Πάρκο των Καταρρακτών γέμισε χαμόγελα των ατόμων με αναπηρία που είναι μέλη του Ορίζοντα και του Περίτεχνου - των δομών της ΔΗΚΕΔΕ - καθώς αντιλαμβάνονται ότι ο Δήμος Έδεσσας και η ΔΗΚΕΔΕ τους στηρίζουν έμπρακτα. Είναι μία προσπάθεια που συνεχίζεται και περιλαμβάνει μία σειρά δράσεων στήριξης των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Δήμου Έδεσσας, έτσι ώστε να αντιληφθούμε όλοι μας την έννοια του γνωστού συνθήματος «Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι».


Εορταστικές εκδηλώσεις στην Αριδαία



Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. θέλοντας να γιορτάσουμε μαζί τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων,

Στη μισή τιμή το εισιτήριο από τον Αλμωπό

 Την Κυριακή 17/12/2017 ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και ο Αλμωπός μειώνει

Χορός Γ' ΕΠΑΛ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ



Την άποψή τους σε όσα διαδραματίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα δίνουν  οι απολυμένοι εργαζόμενοι των Λουτρών Πόζαρ

Η NASA βρήκε για πρώτη φορά το πρώτο άστρο με οκτώ εξωπλανήτες, όσους και το δικό μας ηλιακό σύστημα



Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) και μηχανικοί της Google ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν το πρώτο μακρινό άστρο που έχει γύρω του οκτώ πλανήτες, όσους και το δικό μας ηλιακό σύστημα.



ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α


ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ & ΑΛΜΩΠΙΑΣ





Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας εύχεται σε όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους και σε όλους τους συμπολίτες μας η γέννησή του Χριστού να σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή γεμάτη αλήθεια και φως. Τις καλύτερες ευχές για τα φετινά  Χριστούγεννα.
Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2018 με υγεία και δύναμη για ένα καλύτερο αύριο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Πρόεδρος               Ο Γ. Γραμματέας


                                  Ν. Γκοτζαμάνης         Ε. Δημητριάδης


Τον Γ. Νίτση προτείνουν για διευθύνοντα σύμβουλο των Λουτρών Πόζαρ




Στο πρόσωπο του Γιώργου Νίτση για το πόστο του διευθύνοντος συμβούλου κατέληξαν οι υποψήφιοι και εκλεγέντες με τον συνδυασμό του Δημάρχου στο Λουτράκι.

Ευχαριστημένος από την εορταστική διακόσμηση ο Χ. Χουρσόγλου




Ευχαριστημένος από την εορταστική διακόσμηση του Δήμου Αλμωπίας

Πιστώσεις 34 εκατ. για τα ΠΣΕΑ του 2017 και 2018

Μπίκας Αλέξανδρος
Εγκρίθηκε με υπουργική απόφαση η πίστωση του ΚΑΕ 2111 «Οικονομικές ενισχύσεις γεωργικού χαρακτήρα» ύψους 16 εκατ. ευρώ για το έτος 2017, ποσού 18 εκατ. ευρώ για το έτος 2018 και από 16 εκατ. ευρώ για έκαστο το 2019 και 2020.

Σε ηλεκτρονική πλατφόρμα οι δηλώσεις ζημιάς ροδάκινου

Μπίκας Αλέξανδρος
Σε ενημέρωση για το θέμα της αποζημίωσης των παραγωγών νεκταρινιού και ροδάκινου, βιομηχανικού και συμπύρηνου, σε σχέση με τις ζημιές από τις έντονες βροχοπτώσεις του περασμένου Ιουλίου προέβη η υπό σύσταση Διεπαγγελματική Οργάνωση Πυρηνόκαρπων, με αφορμή πληροφορίες του βουλευτή Πέλλας της ΝΔ Γιώργου Καρασμάνη, περί άρνησης του ΕΛΓΑ να πληρώσει.

Προς επιστροφή 2% της παρακράτησης που περίσσεψε από το Eθνικό Απόθεμα


Στην εξόφληση της ενιαίας ενίσχυσης, που ξεκίνησε από το απόγευμα της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου περιλαμβάνεται και το ποσό των 28,5 εκατ. ευρώ που «έβγαλε» ο Οργανισµός Πληρωµών ως δικαιώµατα βασικής ενίσχυσης από το Εθνικό Απόθεµα για το 2017 σε 30.935 γεωργούς.

ΣΗΜΕΡΑ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΣΣΕΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΑ

Όπως ανακοινώθηκε από τη  Διοίκηση του ΟΓΑ :
 Σήμερα Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 θα καταβληθεί το χρηματικό βοήθημα στις αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες, που δήλωσαν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Παροχής Χρηματικών Βοηθημάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ), με πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησής τους.

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: 22 Δεκεμβρίου η πληρωμή των δικαιούχων

Την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Νοεμβρίου 2017, όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Ξεκίνησαν οι καταθέσεις για το κοινωνικό μέρισμα στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Θα πιστωθούν περισσότερα από 730.000.000 ευρώ συνολικά στους λογαριασμούς.
Από σήμερα εκ νέου αιτήσεις για το μέρισμα
Ποιες κατηγορίες θα συμπεριληφθούν στους δικαιούχους

Μέρισμα...



Ρε Σίμο ,

Ελβετοφάγος

Ναι ρε

(3)