Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Συνέντευξη Ζαβιόν την Τρίτη στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ






















 Συνέντευξη στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ δίνει την Τρίτη στις 12.30

Δ. Μπίνος: "Είμαστε δίπλα στους κατοίκους της Φούστανης που βίωσαν ακόμη πιο έντονα την υγειονομική κρίση του κορονοϊού"



 
Την Τοπική Κοινότητα  Φούστανης επισκέφτηκε την Κυριακή 26 Απριλίου ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας
Δημήτρης Μπίνος.

Ανοιχτές οι λαϊκές αγορές στο Δήμο Σκύδρας.

                                                                                                             


  Με τις ισχύουσες και γνωστές σ΄ όλους προϋποθέσεις, τους όρους και τους κανόνες προστασίας, υγιεινής κι ασφάλειας από την εξάπλωση του κορωνοϊού θα λειτουργήσουν και στην τρέχουσα εβδομάδα οι λαϊκές αγορές στο Δήμο Σκύδρας.

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 
 Ο Δήμος ΑΛΜΩΠΙΑΣ ανακοινώνει στους πολίτες καθώς και στους πωλητές των τροφίμων/ οπωροκηπευτικών-χαρτικών/καθαριστικών του δήμου μας, την επαναλειτουργία όλων των λαϊκών αγορών του Δήμου Αλμωπίας από την Τρίτη 28/4/2020 με τις παρακάτω προϋποθέσεις.

Πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία της πρώτης κατοικίας - Έντονες διαφωνίες για τις αλλαγές στον πτωχευτικό νόμο

Πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία της πρώτης κατοικίας - Έντονες διαφωνίες για τις αλλαγές στον πτωχευτικό νόμο
Βασίλης Σκουρής
 

Να στηρίξουν την πρόταση για την προστασία της πρώτης κατοικίας που κατέθεσε η Ένωση Δικαίου Προστασίας Καταναλωτή (ΕΔΙΚΠΑ), καλεί τα κόμματα η Κουμουνδούρου. Τι προβλέπει η πρόταση.




Covid 19


Γράφει ο       Ρηγίνος Μέσσιος

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Να ανοίξουν άμεσα οι εκκλησίες - «Βράζει» η Ιεραρχία: «Ανταρσία» Μητροπόλεων λόγω… Πρωτοψάλτη – «Δεν θα ταπεινώσουν την εκκλησία»

Ενοχλημένη φαίνεται πως είναι η Εκκλησία με την κυβέρνηση, με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να ζητά να ανοίξουν άμεσα οι ναοί στη χώρα

Κορονοϊός: «Χτύπησε» πάλι ο γνωστός Σόιμπλε – «Δεν υποχωρούν όλα μπροστά στην ανθρώπινη ζωή» - Έλα μου όμως που προηγηθήκαμε!!! & video


Συνηθισμένος στις εμπρηστικές δηλώσεις ο πρόεδρος της γερμανικής Βουλής και πρώην υπουργός Οικονομικών, χθες 26 Απριλίου πρόσθεσε άλλη μία στη συλλογή του
Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, μιλώντας για τα οικονομικά μέτρα και την ενίσχυση των πολιτών εκ μέρους του κράτους, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προειδοποίησε ότι το κράτος δεν μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα.
Την Παρασκευή 24 Απριλίου ο Έλληνας  Γενικός Γραμματέας Τουρισμού, Κώστας Λούλης δήλωνε:
«Πρέπει όλοι να καταλάβουν, εργαζόμενοι και επιχειρήσεις, πως δεν είναι το κράτος μια ασφαλιστική εταιρεία που καλύπτει όλους τους κινδύνους και θα αποζημιώσει τους πάντες»


(3)