Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

H κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής ΜακεδονίαςΑνακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Έριξαν τον Σταυρό στη πισίνα των Λουτρών 


Για πρώτη χρονιά πραγματοποιήθηκε ανήμερα των Θεοφανίων Αγιασμός των Υδάτων

Στο γραφείο της Θ. Τζάκρη η Κατερίνα Μπαγκή
Τα γραφεία Αριδαίας και Έδεσσας της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Τζάκρη

Ο χορός του Μ.Σ.Προμάχων ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ο Μορφωτικός & Χορευτικός Σύλλογος Προμάχων "Οι Πρόμαχοι" σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 στο Κέντρο Δήμητρα στην Αριδαία.

Τα Φώτα στην Όρμα


Στο καθιερωμένο χώρο της εκκλησίας

Σύνδεση της Αλμωπίας με το σιδηροδρομικό δίκτυο  
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Συνάντηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αηδονά με την Πρωτοβουλία Πολιτών για το Σιδηροδρομικό Δίκτυο ΠέλλαςΣυνάντηση στο γραφείο της στο Διοικητήριο είχε η Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά με τα μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών για το Σιδηροδρομικό Δίκτυο Πέλλας, παρουσία του Περιφερειακού Συμβούλου Πέτρου Ζέρζη.

Γιορτάστηκαν τα Θεοφάνια στη Σκύδρα.
 Ένα από τις μεγαλύτερα κι αξιοσέβαστα θεολογικά γεγονότα της Χριστιανοσύνης, Τα Άγια Θεοφάνια, υμνήθηκαν στη Σκύδρα, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017, όπως και σ΄όλη τη χώρα, με την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και τον Μέγα Αγιασμό που τελέστηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου Σκύδρας.

Τα Θεοφάνεια στη Φούστανη
Τα «φτερωτά καθίσματα » στο θέατρο ΔΑΣΑΚΙ ταλανίζουν ακόμα τον Δήμο Αλμωπίας
Άγνωστο για ποιο λόγο η δημοτική αρχή Αλμωπίας ξανάφερε στην επιφάνεια, το θέμα με τα καθίσματα στο ανοικτό θέατρο στο ΔΑΣΑΚΙ που μπήκαν ως διευκόλυνση από τον εργολάβο και ξαναβγήκαν επειδή θύμωσε σύμφωνα με τον δήμαρχο Αλμωπίας .

(3)