Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου

Οι παρακάτω διαιτητές θα διευθύνουν τα παιχνίδια της ΕΠΣ Πέλλας


ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ - ΜΙΚΤΗ ΠΕΛΛΑΣ 2-2 (1-4 πέν)Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά // Roma caput mundi // η μικτή ομάδα της Ένωσης μας κόντρα στην εθνική ομάδα του Σαν Μαρινο κερδίζοντας με 4-1 στην διαδικασία των πέναλτυ .

Ενημέρωση για τον καταρροϊκό πυρετό στην Αριδαία 
Τη Δευτέρα 16/03/2015 και ώρα 20:00 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας ,είναι προγραμματισμένη  ομιλία με θέμα :

Δεν συνεχίζει στο κύπελλο ο Αλμωπός


Στέλιος. Καπέλης-Σταύρος Κλεισούρης


 Για  πρώτη φορά στα χρονικά ο Αλμωπός δεν συμμετέχει στην επόμενη φάση του κυπέλλου

Ενημερωτική Εκδήλωση στην Άρνισσα με θέμα «Ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων και διαχείριση αποβλήτων»
Ο Δήμος Έδεσσας, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Άρνισσας και Ελληνικός Σύνδεσμος

Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια ΛΑΕΚ 1-25


Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια ΛΑΕΚ 1-25 με τίτλο «ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΕΣΩ Η/Υ »

Κοπή πίτας Κ 17Το Σάββατο 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας για την ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας καθώς και για την Κ17.

Ολοκλήρωση κοινωνικής ημερίδας Δήμου Σκύδρας.Εκδήλωση με τον τίτλο «Νέα μέσα ενισχύουν την κοινωνική φροντίδα» πραγματοποίησε ο Δήμος Σκύδρας, στο Πνευματικό του Κέντρο, την Τετάρτη 11Μαρτίου 2015.

Ο Δήμος Πέλλας σε πρόγραμμα παραγωγής Βιοκαυσίμου- Biodiesel για τα σχολεία!
          

  Ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και τα σχολεία του Δήμου ξεκίνησε τη συνεργασία για την παραγωγή Βιοκαύσιμου – Biodiesel  από τηγανέλαια που συλλέγουν οι σχολικές μονάδες που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα.

Αναγέννηση Γιαννιτσών 3500 εισητήρια γα το ματς με τονΆρηΜε ρυθμούς Άρη συνεχίζεται η προετοιμασία της Αναγέννησης ενόψει του Κυριακάτικου ματς με την ομάδα της Θεσσαλονικης

Εντός της ημέρας ανακοινώνονται οι 100 δόσεις

Εντός της ημέρας ανακοινώνονται οι 100 δόσειςΜέσα στις επόμενες ώρες ανακοινώνονται από την κυβέρνηση οι 100 δόσεις για οφειλές αλλά και μία σειρά άλλων μέτρων.

Συγκεκριμένα ανακοινώνονται:

- Οι ...

Oμιλία για την «Αντιμετώπιση του καταρροϊκού πυρετού»Αποτέλεσμα εικόνας για καταροϊκός πυρετόςΟ Δήμος Αλμωπίας σας προσκαλεί την Δευτέρα 16/03/2015 και ώρα 20:00 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας , στην ομιλία που διοργανώνει με θέμα :
«Αντιμετώπιση του καταρροϊκού πυρετού»
Εισηγητής είναι ο κ.Λάζαρος Παρασκευαΐδης, Γεωπόνος – Ζωοτέχνης , Σύμβουλος Ανάπτυξης της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας & μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Ελέγχου του Προγράμματος Καταπολέμησης των Κουνουπιών για την Κεντρ.Μακεδονία.

Eπαναλειτουργεί το Κέντρο Πληροφόρησης του Υγρότοπου Άγρα - Βρυττών - Νησίου…. ο νεοSoS ανοίγει  το κέντρο πληροφόρησης του Υγρότοπου
Άγρα – Βρυττών - Νησίου.

            Ο Σύλλογος Προστασίας Υδρολογικού κύκλου Εδεσσαίου ποταμού «νεοSOS», με την εθελοντική παρουσία και συνδρομή των μελών του, επαναλειτουργεί το Κέντρο Πληροφόρησης του Υγρότοπου Άγρα - Βρυττών - Νησίου, που τα τελευταία χρόνια είναι ανενεργό.
Την Κυριακή 15-3-2015, ξεκινάμε την προσπάθειά μας για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων μας, με την εκδήλωση:

« Ανακαλύπτοντας τις ομορφιές του υγροτόπου»

Σχεδιάσαμε σειρά από δραστηριότητες που απευθύνονται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών και θα είμαστε εκεί από τις 11:30 το πρωί μέχρι 13:30 το μεσημέρι.
Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 8/3 αλλά αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.
Υπολογίζουμε στη παρουσία σας, προσδοκούμε τη στήριξή σας.
                                                                                        Το ΔΣ του Συλλόγου.

Τελειώνει η βελγική μπύρα σύντροφοι

Το γύρο του ελληνόφωνου διαδικτύου κάνει ρεπορτάζ της εφημερίδας Καθημερινή, στο οποίο ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ) Βασίλης Κορκίδης προειδοποιεί για ελλείψεις σε εισαγόμενα προϊόντα και πρώτες ύλες αλλά και αυξήσεις σε τιμές τροφίμων καυσίμων και φαρμάκων.
Δεν έχουμε καμία πρόθεση να αμφισβητήσουμε τα στοιχεία του κειμένου – επειδή όμως ο διάολος κρύβεται στις λεπτομέρειες αξίζει να δούμε πως παρουσιάζεται ένα ρεπορτάζ σε μια μεγάλη.....

Από το ΓΕΛ Αριδαίας «ΗΜΕΡΙΔΑ Επαγγελματικού Προσανατολισμού»

Το ΓΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ  και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου σε συνεργασία με την υπεύθυνη ΣΕΠ Αθηνά Τεστέμπαση συνδιοργάνωσαν Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα :
«Επιλέγω σπουδές - Επάγγελμα»
την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015  και ώρες 10:00-14:00 στον χώρο του σχολείου.
Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης οι μαθητές  είχαν....

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ
Η Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ ενημερώνει τα μέλη της οτι στις 19 Μαρτίου θα βρίσκεται στο Παλιό Παρθεναγωγείο της Έδεσσας η Παγκόσμια Πορεία Γυναικών-Φεμινιστικό Καραβάνι, που ξεκίνησε απο το Τουρκικό Κουρδιστάν στις 8 Μαρτίου και θα καταλήξει στις 17 Οκτώβρη στη Λισαβόνα, φέρνοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης κυρίως προς και με τις γυναίκες αυτές που βρέθηκαν στην πρωτοπορία της μάχης εναντίον του Ισλαμικού Κράτους στην αυτόνομη περιοχή Ροζάβα της Συρίας, με κέντρο την πόλη Κομπάνι.
 Προς τιμήν του αγώνα των γυναικών του Κουρδιστάν......

7-21