Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Μπαίνει παντού


Στροφή στις ιστοσελίδες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...


Κυρίως στις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δευτερευόντως στα τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας προσέτρεξαν  για να ενημερωθούν σχετικά με τον Κορονοϊου, οι ερωτώμενοι έρευνας του Τμήματος ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι...

Επιστολή ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ σε ΒΟΡΙΔΗ


«ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΤΟ ¨ΣΕΝΑΡΙΟ¨ ΓΙΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ 35% ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΜΕ… ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ»!

        ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

        ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΓΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΓΕΤΟΥΣ ΣΕ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΡΟΔΑΚΙΝΑ

Νέα απόφαση για την απαγόρευση μετάβασης στα νησιά έως 18 Μαϊου, οι εξαιρέσεις

Νέα απόφαση για την απαγόρευση μετάβασης στα νησιά έως 18 Μαϊου, οι εξαιρέσειςΝέα απόφαση για την επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού συνδέσεων με τα νησιά, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, από τις 4.5.2020 και ώρα 06.00 έως και τις 18.5.2020 και ώρα 06.00.

Αλκοτέστ στην Αριδαία


Αποκάλυψη: Στο τραπέζι το άνοιγμα καφέ και εστιατορίων νωρίτερα

Αποκάλυψη: Στο τραπέζι το άνοιγμα καφέ και εστιατορίων νωρίτεραΣε αποκάλυψη προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης τονίζοντας πως θα υπάρξει εισήγηση από το υπουργείο για νωρίτερο άνοιγμα των καφέ και των εστιατορίων εφόσον δεν υπάρχουν κρούσματα κορονοϊού, αυτή την εβδομάδα που επανερχόμαστε σταδιακά στην κανονικότητα.

Δικηγόρος παρ’ Αρείο Πάγο: Μην πληρώνετε τα πρόστιμα των 150€-Κάντε μήνυση στους αστυνομικούς


“Σάλος. Μην πληρώνετε τα πρόστιμα. Κάντε μήνυση στους αστυνομικούς.”

Ποιοι θα πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις για τα 800 ευρώ - Ποιοι πληρώνονται μέσα στην εβδομάδα

Ποιοι θα πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις για τα 800 ευρώ - Ποιοι πληρώνονται μέσα στην εβδομάδαΧιλιάδες εργαζόμενοι ακόμη δεν έχουν λάβει τα 800 ευρώ καθώς ακόμη δεν έχουν κληθεί να υποβάλλουν το σχετικό έντυπο. Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει η υποβολή του σχετικού εντύπου για τους 160.000 ωφελούμενους νέων κατηγοριών ενώ εντός της εβδομάδας ξεκινούν και οι αιτήσεις για τους εργαζόμενους που υπάγονται σε συγκεκριμένες κατηγορίες και δεν πληρώθηκαν.

Πέφτει η θερμοκρασία – Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες

facebook sharing button
twitter sharing button
messenger sharing button
whatsapp sharing button

email sharing button
sms sharing button
print sharing button
Έως επτά μποφόρ στο Ιόνιο

Τι αλλάζει από σήμερα 4 Μαΐου - Οι μετακινήσεις, οι νέοι κανόνες και η λειτουργία της αγοράςΛήγει σήμερα η καθολική καραντίνα με την σταδιακή άρση των μέτρων απελευθέρωση των μετακινήσεων χωρίς έγγραφο και sms - Ποια καταστήματα ανοίγουν και με ποιους κανόνες θα λειτουργούν.

Ο παραλογισμός των μέτρων σε ένα κείμενο

Λίγο πριν η χώρα επιστρέψει στη νέα πραγματικότητα, πολλοί χρήστες του διαδικτύου δίνουν τη δική τους εκδοχή για την επόμενη ημέρα

(3)