Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΑΛΜΩΠΟΣ-2004-2005




ΑΛΜΩΠΟΣ περιόδου 2004-2005. Φωτοφραφία από το αρχείο του ΡΑΔΙΟ -ΑΛΜΩΠΙΑ και της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ του Ν.Πέλλας

Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο Σάκης Ιωάννου



Σοβαρά τραυματίστηκε το πρωί της Τετάρτης 6 Ιουνίου  ο ποδοσφαιριστής Σάκης Ιωάννου ο οποίος για πολλά χρόνια είχε αγωνιστεί και στον Αλμωπό.

Εγκαίνια Ιερού Ναού Αγίου Δωροθέου Δωροθέας




 Ολοκληρώθηκε τη Τρίτη η τελετή εγκαινίων του Ιερού Ναού Αγίου Δωροθέου Δωροθέας


Για 13 η φορά κάνει τον γύρο της Ελλάδας με το ποδήλατο




Ο Δρομέας της Ο.Μ.Γ Ιωάννης ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ από την Κρύα Βρύση, άρχισε τον 13ο προσωπικό του ποδηλατικό γύρο της Ελλάδος σήμερα στις 11.15 από την Κρύα Βρύση. Παραθέτουμε απόσπασμα της επιστολής που απέστειλε στα Γραφεία της Ο.Μ.Γ

ΕΛΛΑΔΑ – FYROM «Τονωτικές ενέσεις» σε επιχειρήσεις άγονων περιοχών



Τονωτικές ενέσεις σε δεκάδες μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις άγονων και αγροτικών περιοχών στα σύνορα μεταξύ Ελλάδας και FYROM θα χορηγήσουν αυτοδιοικητικοί φορείς των δύο χωρών, σε μια προσπάθεια να τις βγάλουν από το οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκαν τις τελευταίες δεκαετίες.

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις στα Καλύβια.



Ολοκληρώθηκαν με  επιτυχία οι τετραήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε το Δ.Σ του Μακεδονικού Χορευτικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Αμύντας» Καλυβίων από την 1η Ιουνίου έως και  τη Δευτέρα 4 του μήνα, με την ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος..

Χωρίς εκπρόσωπο στη Δ η Πέλλα


Η Πέλλα δεν θα έχει κανέναν εκπρόσωπο στη Δ΄ Εθνική . Μετά το υποβιβασμό του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών , η μόνη ελπίδα ήταν ο Ν. Μυλότοτπος

Επίσκεψη Αστραπή του Αντώνη Σαμαρά στη Πέλλα



Γρήγορο θα είναι το πέρασμα του Αντώνη Σαμαρά από τη Πέλλα .
Το πρόγραμμα:

Ελεγχος του ΣΔΟΕ στη ΔΕΥΑ Αλμωπίας



Στελέχη του ΣΔΟΕ πραγματοποιούν από το πρωί ελέγχους στη ΔΕΥΑ Αλμωπίας.
Ο έλεγχος σύμφωνα με πληροφορίες επικεντρώνεται κυρίως σε τιμολόγια που αφορούν έργα τα οποία εικάζεται ή υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι δεν έγιναν και μεταχρονολογημένες επιταγές.

Τα ελβετικά καζανάκια δύο ταχυτήτων ς και ο Θαλής ο Μιλήσιος



Τα ...ελβετικά καζανάκια δύο ταχυτήτων  και τον Θαλή τον Μιλήσιο , επικαλείται σε ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑ Αλμωπίας .  Η ανακοινωση δεν διευκρινίζει αν τα καζανάκια τραγουδάνε κιόλας .Συγκεκριμένα:




           

 


« Η πρώτη απόλυτη αρχή των
    πάντων είναι το ύδωρ»
    Θαλής ο Μιλήσιος 640- 548 π.Χ.



   Στη χώρα των πολλών λιμνών, των ποταμών και των χιονιών, στην Ελβετία, όπου τα νερά περισσεύουν, οι κάτοικοι φροντίζουν ακόμα και στις τουαλέτες να έχουν καζανάκια δύο ταχυτήτων.

(3)